С диета бръснач Райна Кабаиванска вае фигура на манекен! (Ето тайната)

С диета бръснач Райна Кабаиванска вае фигура на манекен! (Ето тайната)

С диета бръснач Райна Кабаиванска вае фигура на манекен! (Ето тайната) 1 (20%) 1 vote

Великата оперна прима Райна Кабаиванска не само покорява световните сцени

Райна Кабаиванска шества по световните оперни подиуми не само с уникалния си глас и талант, но и с неподражаемата си визия. Оперната певица винаги е изглеждала зашеметяващо. Фина и стройна, тя е съхранила момчешката си фигура в годините.

Красотата на оперната прима е безспорна. Дори и след толкова години. Но зад манекенските си форми крие малка тайна.Трик, както обича да се шегува Райна Кабаиванска.

С тази диета Райна Кабаиванска вае тяло на манекен

Рецептата за стройна визия и младост е много проста. Великата Райна Кабаиванска я е научила от София Лорен. Това е един мощен метод за прочистване на червата и на всички шлаки в организма ни. А визията на италианската легенда София Лорен също кара мнозина жена да изтръпват от завист.

Диетата бръснач се състои в следното. Приема се всеки ден по едно оризово зърно. Веднага след като станете от сън, преди хранене. Като с него се пие по чаша стоплена вода или минерална течност. И се закусва около половин час по-късно.

Всеки ден количеството на зърната се увеличават. На 20-тия ден те са двадесет на брой. След това следващите двадесетина дни количеството им се намалява. И последният ден достига пак по едно зърно ориз.

Диетата действа безотказно, твърдят и тези, които вече са я пробвали. А при Райна Кабаиванска тя вече успешно вае тялото й години наред. След като открила това чудо, оперната прима изобщо не се притеснява за теглото и килограмите. За този период се свалят около 5-6 килограма, без да се връщат отново.

Хубавата новина е, че при този хранителен режим не се налага гладуване. Разбира се, трябва да се внимава какво се консумира и в какво количество. Препоръчително е да се намали консумацията на мазни и тлъсти храни, соленото и сладкото. Те могат да се приемат, но в разумни граници, твърди оперната дива.

Източник: kliuki.bg