Емануела разкри как успя да отслабне наполовина!

Емануела разкри как успя да отслабне наполовина!

Advertisement:

Чаровницата Емануела наистина не прилича на себе си след това драстично отслабване!

„Винаги съм си била пухкава, не само по време и след бременност. Много пъти дори са ме поднасяли, че имам яко барабанче и здрави баджаци, но общо взето не ми пукаше.

Промених се не с някаква фикс идея за отслабване, а просто пробвах и се случи“, разкрива чаровната Емануела, която в момента обитава Къщата на Вип Брадър.

Advertisement:

Певицата признава, че няма особено време за фитнес и спорт заради ангажиментите към децата, но гледа да се движи повече и да се занимава главно с кардио упражнения и гирички.

С тези добавки за отслабване Емануела наистина не прилича на предишното си аз – така изглеждаше преди

Advertisement:

Нейното шеметно отслабване, което е видно за всеки човек обаче, се дължи на добавка, която тя включила към ежедневното си меню.

По-точно казано това са няколко добавки, които се правят на напитка и хубавото е, че са по джоба на всеки. А и ги има във всеки магазин.
За да си направим от напитката за отслабване на Емануела ни трябва една чаша с вода, три лъжици сок от алое вера, две лъжици с лимонов сок, една малка лъжичка стрит на прах джинджифил и една лъжица истински качествен мед.

Първо се филтрира водата и се прибавя в нея сока от алое вера. После идва редът на лимоновия сок и джинджифила на прах, а най-накрая се завършва с меда. Разбърква се хубаво и се пие веднага като е най-полезно и ефективно ако това се направи сутрин след ставане от сън и още на гладно.

Тази напитка за отслабване се явява мощен катализатор за изгаряне на мазнини, тъй като всички съставки в нея съдействат за това. Певицата обаче го съчетава и с правилно хранене като е премахнала бързите храни и въглехидрати почти изцяло от масата си.

Конкретна диета за отслабване не се спазва, а се залага на добавките и на здравия разум на всеки от нас.

Advertisement:

Източник: zajenata.bg