ЗАБИ ВСИЧКИ В ЗЕМЯТА! СЛАВИ ОТНЕСЕ ГЛАВАТА НА ПРЕСЛАВА, ВИЖТЕ!

ЗАБИ ВСИЧКИ В ЗЕМЯТА! СЛАВИ ОТНЕСЕ ГЛАВАТА НА ПРЕСЛАВА, ВИЖТЕ!

Advertisement:

Преслава намаза мега подарък за Коледа! Певицата вече фучи зад волана на уникално черно „Бентли” за 250 бона, дар от актуалния й любовник – хегемона на бързите връзки Слави Трифонов, пише „Уикенд”. 

Току преди студентския празник Преси се появи в целия си блясък в актуалната сред политици и мутри столична кръчма „Неро” на бул. „Витоша”, собственост на покаялия се контрабандист Николай Методиев – Пилето.

Клиентите на бара се изцъклиха, когато Петя Колева, позната им повече като Преслава, паркира новия си автомобил от легендарната британска марка пред заведението, призна очевидец на сценката. „Колата на Преси – Бентли Continental GT Supersport, която крие под капака бензинов мотор с 600 „коня” мощност, е поне 250 хиляди лева. Струва повече от цялата редица ламарини, наредени по „Витошка”, изчислиха на мига фенове на луксозния бранд, учудени от щедростта на иначе стиснатия Слави. 

Advertisement:

Певицата остана повече от час в локала на Пилето, като компания й правеше нейна близка приятелка, която по-бдителните разпознаха като водеща във фирмената телевизия „Планета Пайнер”. За цялото време Преси бодна само хапка от ястието, което си бе поръчала. Вместо да се тъпче с храни, които развалят фигурата, най-оборотната чалга звезда наблегна на сочните клюки, които прокарваше с глътки минерална вода. „Преслава обра точките и със стайлиг – беше се барнала като ученичка – с шапка-капутка, малка раничка и кецове”, обясни изуменият ни читател.

Двама от най-популярните хора в България – Слави и Преслава, са оплетени в страсти като в изпепеляващ любовен роман. Шоуменът и кандидат-политик от Учиндол закова грациозната фолк певицата преди повече от два месеца, докато медиите го спрягаха като гадже на синоптичката от Би Ти Ви  – изгряващата звезда Натали Трифонова. В шоубизнеса твърдят, че Трифонов няма да се отдръпне от Преслава. Двамата са неразделни покрай напъните на Слави за политическа кариера, а Преслава дори заложила името и кариерата си, за да помогне на любимия си мъж. 

Advertisement:

Източник: bradva.bg