Сензационно откритие пренаписа историята, а учените плачат от щастие! Откриха НОЕВИЯ КОВЧЕГ – ВИДЕО

Сензационно откритие пренаписа историята, а учените плачат от щастие! Откриха НОЕВИЯ КОВЧЕГ -  ВИДЕО

Това е най-значимото откритие на всички времена, което се опитаха да скрият!

BRADVA.BG първа представя на своите читатели сензационни кадри, от това, за което може спокойно да се твърди, че е най-значимото откритие в историята – колосалната находка, която доказва, че Библията е базирана на факти и истински събития!

Всички знаем историята за библейския потоп, който е унищожил целия, или почти целия живот на планетата преди хиляди години! Единствените оцелели били Ной, семейството му и по двойка от всички животински видове в природата натоварени на гигантски древен танкер, известен като Ноевия Ковчег.

Размерите на ноевия ковчег описани в Стария завет са повече от впечатляващи! Ако написаното в Библията е вярно, то дървеният кораб би бил голям колкото модерен самолетоносач. Официалната наука твърди, че Ноевият ковчег е мит!

Това, което откриха в недрата на връх Арарат в турция накара учени и археолози да млъкнат!

Още преди 10 години е регистрирана огромна неестествена структура, която е буквално вкопана във високите части на Арарат.

Алтернативни медии твърдят, че през април, 2010 група китайски археолози са успели да проникнат в това, което първоначално са мислели, че е древен пещерен храм, вкопан в планината.

Оказало се, че грешат, и те буквало са попаднали в Ноевия ковчег!

Гигантската дървена структура е погребана под дебел слой вулканична пръст и лед.

Според изследователи е възможно огромният кораб да е акостирал на остров, който след спадането на водите да се е превърнал в сегашния връх Арарат.

Липсата на кислород  е консервирала дървото! Виждат се даже дъските, на които преди хиляди години са стояли наредени спасените животни.

Китайското правителство пазеше откритието в тайна до днес, когато изтече изумителният запис от експедицията!

Оповестяването на откритието би послужило като първото твърдо доказателство, че библията е базирана на истински факти и събития!

ТОВА Е НАИСТИНА НЕВЕРОЯТНО, НАДНИКНЕТЕ В НОЕВИЯ КОВЧЕГ! НИКОЙ НЕ Е СТЪПВАЛ ТАМ ЦЯЛА ЕПОХА!

Източник: bradva.bg