Всички ДО ЕДИН сме им РОБИ! ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТА разкри ИСТИНАТА за България!

Всички ДО ЕДИН сме им РОБИ! ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТА разкри ИСТИНАТА за България! ТОВА, КОЕТО КАЗА ПРЕДИ МАЛКО ИЛИЯНА ЙОТОВА ЗА РУСИЯ Е ОТ КЛЮЧОВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Advertisement:

Дейвид Рокфелер – патриархът на фамилия Рокфелер на скоро навърши 100 години, което го прави най-възрастният милиардер в света, а според мнозина и най-могъщият човек на планетата.

В навечерието на своя 101 годишен рожден ден, лидерът на всемогъщият клан направи изявление, което до голяма степен беше прикрито от официалните медии, но което е от изключително значение за човечеството. BRADVA.BG първа представя на своите читатели признанието на „стария вещер“!

Дейвид Рокфелер е роден в Мидтаун Манхатън, Ню Йорк, на мястото, където днес е Музеят на модерното изкуство, съосновател, на който е майка му Аби Олдрич Рокфелер. Когато наследникът идва на този свят на 12 юни 1915 г. на това място се намира най-голямото частно имение в Ню Йорк.

Advertisement:

Днес Дейвид е патриархът на „златната“ фамилия, той контролира невъобразими имоти, бизнеси и капитали от милиарди.

Advertisement:

Дейвид Рокфелер с Елинор Рузвелт, Трюгве Ли и Томас Джей Уотсън през 1953

Той е единственият останал Рокфелер  от неговата генерация. Петимата му братя и сестри са починали отдавна, а миналата година милиардерът погреба едно от собствените си деца, който загина при изключително съмнителни обстоятелства в самолетна катастрофа.

Фамилията Рокфелер, както и лично Дейвид са спрягани в различни теории за конспирацията като „архитектите“ на модерния свят – истинските кукловоди, които дърпат конците от сенките.

Една от най-популярните теории е, че световният елит начело с Дейвид са създали тъй наречения „Единен световен ред“. Това е система, в която върхушката изсмуква всички блага и печалби от обикновените хора. Тази върхушка е подчинила световните правителства и буквално е поробила народите на почти всички държави в света чрез единна икономическа и политическа система. Дейвид и неговата малка дружина са на върха на пирамидата – реално всеки един човек на планетата работи и съществува, за да се облагодетелстват само и единствено ТЕ!

Девид Рокфелер се здрависва с шефовете на Арабския валутен фонд

Това засяга директно и българите! Нека погледнем най-простия пример – всеки един от нас, който ползва банкови услуги или има кредит от банка е на практика в техните ръце – в крайна сметка всички банки на планетата, независимо от собствеността им по един или друг начин им се отчитат и са контролирани от тях.

Всеки, който работи някъде, реално работи за тях. Всеки един юридически субект /фирма или организация/ в България по една или друга линия е малко зъбно колелце в глобалната машина.

Точно семейство Рокфелер са основатели на сенчести организации като „Трилатералната комисия“ и Билдърбъргския клуб – структурите, които контролират политическите и икономическите процеси на планетата ни.

Самият Рокфелер коментира тази теория в едно от малкото си медийни изяви в интервю пред Independent. Това твърдение на възрастния милиардер беше буквално потулено от световните медии, но може да се твърди, че то е историческо.

Мнозина обвиняват семейство Рокфелер, че са част от таен пакт, който работи против интересите на САЩ. Определят мен и моето семейство като „интернационалисти“, които целят да създадат интегрирана глобална политическа и икономическа структура – единен свят.  Ако това е обвинението – да, аз съм виновен и се гордея с това!

Рокфелер сам каза истината, но светът отказа да го чуе, защото така е по-лесно и удобно. Може би той направи това признание точно защото е сигурен, че нищо няма да се промени./BRADVA.BG

Advertisement:

Източник: bradva.bg