ПРЕДИ 5 МИН ДПС ИЗСИПАХА ТЕЖКА БОМБА ЗА ПРЕЗИДЕНТА! ТОВА ОБРЪЩА ВЕЗНИТЕ, ЕТО КАК ИСКА ДА СЕ УРЕДИ!

ПРЕДИ 5 МИН ДПС ИЗСИПАХА ТЕЖКА БОМБА ЗА ПРЕЗИДЕНТА! ТОВА ОБРЪЩА ВЕЗНИТЕ, ЕТО КАК ИСКА ДА СЕ УРЕДИ!

Консултативният съвет по национална сигурност беше употребен от президента Росен Плевнелиев за негови собствени цели – това мнение изразиха в парламента от ДПС.

Председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ смята, че президентът разчита служебният кабинет да го номинира за еврокомисар и че е налице опит за подмяна на волята на народа, защото са минали едни честни президентски избори и има избран президент с огромна подкрепа и доверие на обществото. По думите му явно текат задкулисни сделки за нов кабинет в рамките на този парламент и с подкрепата на ГЕРБ. 

„Народът иска промяна. Показа го и с вота си на изборите, по един категоричен начин. Това Народно събрание е изчерпано. Предстоят предсрочни парламентарни избори и нова изпълнителна власт, с нужното обществено доверие”, категоричен бе Карадайъ.

Но Карадайъ каза, че сегашният кабинет може да продължи да изпълнява функциите си в пълен обем, но до встъпването в длъжност на новоизбрания президент, пише Офнюз.бг.

„Не да продължава модела на управление от последните две години – услуга за услуга и да обслужва задкулисието на тази порочна власт. Нищо не налага сегашният президент да връчва мандати, още повече по-малко да съставя служебен кабинет за 20 работни дни или за един календарен месец”, смятат от ДПС. 

Източник: bradva.bg