Сгащиха Слави на калъп с най- обичаната фолк звезда на цяла България

Сгащиха Слави на калъп с най- обичаната фолк звезда на цяла България

Романтичната връзка между Слави Трифонов и фолк звездата Преслава е преминала на друго ниво. Двамата са се отдали на животинските си страсти и са задоволили нагона си в мъжката тоалетна на столично заведение.

За нелепата случка споменава очевидец, предадоха HotArena. Разказът е меко казано смущаващ, тъй като имената на двете действащи лица са сред най-популярните в държавата. Изводите оставяме на вас и ви предлагаме текста без редакторска намеса.

 

„Преди дни в турския ресторант, който се намира в близост до апартамента на Слави Трифонов на бул. „България“ пристигнаха Преслава и Слави. Най-вероятно той идваше от снимките на шоуто си, а Преслава е отивала на участие. Двамата бяха видимо спокойни, а Преслава изглеждаше малко унесена. На излизане от ресторанта Слави започна да я опипва по задника и със сила внезапно я натика в мъжката тоалетна, откъдето след малко започнаха да се чуват животински звуци, които Преслава издаваше. Видях ги с очите си! Какво е това нещо??? Това не са хора, а животни!!!“, възмущава се читателят.

 

Припомняме, че в същия ресторант преди време двете влюбени гълъбчета бяха изловени заедно в компанията на бизнесмена Станислав Добрев , по-известен като Слави Транспорта. Клюкари издават, че любовта между Преслава и Слави е от около 2 месеца, когато започнали да общуват изключително интензивно. След една „бизнес” среща звездата на „Пайнер” се оказала в леглото на телевизионера, а след това още и още веднъж се видяла с него, за уреждане на подробности.Близки до Преслава издават, че тя много се надява на чудото да стане жена на шоумена.

Източник: zajenata.bg