ЗА ТОВА СЕ МЪЛЧИ! Ето защо Цвети Стоянова замина за Дубай без любимия!

ЗА ТОВА СЕ МЪЛЧИ! Ето защо Цвети Стоянова замина за Дубай без любимия! Тази рецепта завладя света, домашно тесто за пица само от 2 съставки за 5 минутки (Видео)

Advertisement:

Цвети Стоянова замина на почивка в Дубай

Цвети Стоянова отлетя за Дубай. Тази сряда грацията замина на почивка в емирството. Тя ще се отдаде на заслужена почивка след инцидента, който претърпя в началото на лятото.

Компания на грацията ще прави нейната съотборничка и приятелка Мария Матева. До края на миналата година тя участваше в ансамбъла като индивидуален състезател.

Advertisement:

Любимият на Цвети Стоянова – Александър Любенов не успя да я придружи заради ангажиментите си в столицата. Грацията реши да компенсира отсъствието му, избирайки да прекара почивката си в компанията на една от най-добрите си приятелки.

Двете грации заминаха в приповдигнато настроение, научи „България днес“. Те са обещали не само да си починат, но и да разгледат всички забележителности в емирството. Задължително ще отделят един ден за разходка в пустинята. Това е една от най-големите атракции за туристите в Дубай.

Advertisement:

Разходката в пустинята продължава цял ден. Туристите се извозват с камили до оазиси в пустинята. Там ги очаква изненада – угощение с традиционни арабски специалитети и програма с арабска музика.

След почивката в Дубай грацията ще замине за Германия. Там ще продължи възстановяването си. Тя вече се е консултирала с немските специалисти. Те са категорични, че грижите, които се полагат за нея в България, не са достатъчни. Необходима е по-продължителна рехабилитация, продължаваща повече от час дневно.

Там гимнастичката ще остане повече от месец. Или докато се възстанови напълно. Както вече стана ясно, министърът в оставка Красен Кралев пое ангажимента да се погрижи за всичко около лечението на Цвети Стоянова в Германия.

Той присъства на бенефиса на момичетата. След спектакъла гимнастичка му благодари лично за положените грижи. В знак на безкрайната си благодарност тя подненсе тортра на министъра.

Advertisement:

Източник: bradva.bg