ИСКАТ ГЛАВАТА НА БЪЛГАРИНА, КОЙТО РИТНА ЖЕНАТА В МЕТРОТО! КОЛОСАЛНА НАГРАДА! /ВИДЕО/

ИСКАТ ГЛАВАТА НА БЪЛГАРИНА, КОЙТО РИТНА ЖЕНАТА В МЕТРОТО! КОЛОСАЛНА НАГРАДА! /ВИДЕО/

39-годишен е българинът, заснет в бруталното видео, което разбуни духовете не само в Германия, но и у нас.

На кадрите, заснети на 27 октомври в берлинското метро, се вижда как млада жена слиза по стълбите, а след нея вървят четирима мъже. Без абсолютно никаква причина един от тях рита в гърба 26-годишната жена и изчаква да види как пада. След секунди „сеир“ четиримата си тръгват съвсем спокойно. Единият от тях се навежда и взима бутилката с бира, изпусната по време на нападението и също тръгва с останалите. 

Оказва се, че мъжът е българин. Информацията не е официално потвърдена, но до момента се знае, че и четиримата мъже са от Източна Европа. Възможно е да са също българи, има вероятност някои от тях да са румънци, съобщава Нова телевизия. 

След инцидента чомичето е било със счупена ръка и е получило амбулаторна помощ в болницата, но е пожелала да се прибере вкъщи.

Атаката получи гласност, след като вестник „Билд“ публикува на своя сайт видеозаписа. Полицията помоли свидетели на престъплението да дадат показания и публикува снимките на четиримата мъже, участвали в него. Българинът е първият задържан. 

Срещу него засега не може да се повдигне обвинение, тъй като няма доказателства, че е участвал пряко в нападението, заяви говоителят на берлинската прокуратура Мартин Щелтнер. По думите му липсва доказуемо намерение за извършване на престъпление, пише Пик.

Частни лица, сред които артисти, музиканти, интелектуалци са обявили парична награда от 60 000 евро за онзи, който посочи името и адреса на нападателя на младата жена. Германците искат незабавно експулсиране на бруталните чужденци.

Източник: bradva.bg