Скандал: Истината за Ники Кънчев отврати жена му! (водещият върти цели 2 любовници – виж кои са те)

Скандал: Истината за Ники Кънчев отврати жена му! (водещият върти цели 2 любовници – виж кои са те) 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Ники Кънчев е на 56 години, но така и не се кротна като нормалните хора!

Господин Стани богат и водещ на Биг Брадър Ники Кънчев вече закова 56 лазарника, но така и не успя да се кротне. Славата му на коцкар и мъж със слаби ангели се носи от години, но днес разкритието направо сцепи мрака.

А съпругата му Даниела е отвратена от това, което научи. Оказа се, че Ники Кънчев върти неуморно не една, а цели две любовници. При това по едно и също време.

Advertisement:
Advertisement:

Ники Кънчев

Ники Кънчев върти цели две любовници

Близки до обкръжението на водещия разкриха, че той има взимане-даване с млада своя колежка от Дарик радио, с която честичко замръквали в студиото на сладка приказка и чаша вино. Нещата обаче не приключвали дотам като Ники Кънчев редовно посещавал дома на момата, която живеела сама.

Двамата отдавна вече били разкрити от останалите си колеги, които обаче се правели на ни лук яли, ни мирисали. Освен младата колежка от радиото, Кънчев правел щастлива и една от редакторките на Вип Брадър.

Искрата помежду им припламнала през лятото, докато вървели приготовленията за новия сезон на риалити формата. От дума на дума опитният Ники Кънчев успял да завърти главата на хубавицата и не след дълго се озовали между чаршафите.

Всичко това обаче вече идвало в повече на благоверната на водещия Даниела, която от години търпяла забежките и любовите на мъжа си. До момента обаче си мълчала и то само и единствено в името на дъщеря им.

„Всяко нещо си има своите граници, а Ники отдавна ги премина всичките. Даниела е не само потресена от истината за него, тя е направо отвратена. Не спира да мисли какво да предприеме, но едва ли ще остави нещата така. Няма да се учудим ако в скоро време реши да го остави и да продължи живота си. Да видим какво ще прави той тогава“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: