Съпругът на Ани Цолова изригна: Разкритията му за брака им са страшни! (шокиращи подробности)

Съпругът на Ани Цолова изригна: Разкритията му за брака им са страшни! (шокиращи подробности) 5 (100%) 1 vote

Ани Цолова и Васил Мичев вървят към развод, ако продължават в същия дух!

Топ водещата на Нова телевизия Ани Цолова се радва на огромни успехи в работата си. Но за личния й живот определено не може да се твърди същото. Тя и съпругът й Васил Мичев са в тежка криза на отношенията. И ако продължават така, разводът не им мърда.

Това разкриха близки до обкръжението на Ани Цолова и допълниха, че причината за краха й с Васил, е безграничната му ревност. Последната била породена от факта, че от известно време насам водещата се уредила да ползва услугите на личен шофьор. Който я взимал от Драгалевци и я карал до телевизията всяка сутрин.

Ани Цолова

Advertisement:

Ани Цолова и Васил Мичев са в тежка брачна криза заради ревност

Advertisement:

Шофьорът също бил на служба в медията, чието ръководство послушало молбата на Ани Цолова. И решило да й спести поне ежедневното блъскане сама с автомобила си всяка сутрин.

Преди няколко седмици обаче из Нова телевизия се зашушукало за особена близост между журналистката и шофьора. Който също бил семеен и имал деца. Слуховете бързо стигнали до ушите на Мичев. Вместо да се замисли и да попита жена си за истината обаче, той започнал да й вдига скандали и да натяква.

„Отношенията им са повече от бурни. Васко не спира да я обвинява във всички грехове на света, а Ани се чуди какво да прави. Не е странно, че при това положение тя е намерила приятел и човек, на когото да споделя в лицето на шофьора. Но положението в момента прилича на истински любовен триъгълник“, коментират източниците.

Отделно от това, Мичев не спирал да насосва на Ани Цолова, че отдавна му е обещала второ дете, а още се опъва и не иска да забременява. От своя страна водещата винаги е отричала да има извънбрачни връзки и твърди, че от работа не й остава време дъх да си поеме. Камо ли да си търси любовници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: