НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КОЙ СКАНДАЛЕН ПОДЗЕМЕН БОС Е ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НА ИВАНА! НИКОЙ НЕ ЗНАЕШЕ!

НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КОЙ СКАНДАЛЕН ПОДЗЕМЕН БОС Е ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НА ИВАНА! НИКОЙ НЕ ЗНАЕШЕ!

Според слуховете Ивана е имала страстна афера с несебърския бос Митьо Очите

Двамата се залюбват преди 15 години, когато певицата прави първите си стъпки в чалгата – пише „Уикенд“. Тогава тя е на 32, предстои й големият пробив в музиката. Певицата току-що е подписала договор с „Пайнер“ и се готви да атакува сцената с първия си хит „100 патрона“. Митьо Очите обаче е категорично против тя да пътува по участия и да бъде известна.

Ивана се разделя с гангстера и се мести да живее в Пловдив. Запазват обаче приятелските си отношения и често се чуват. Слуховете редят, че тя е правила аборт от него, но звездата на фолка категорично отрича това. Тя се опитва да опровергае и мълвата, че изобщо е имала интимни отношения с несебърското страшилище, но има десетки свидетели на романтичния им период.

Днес Ивана и бившият й мъж Валентин пак са близки, но отношенията им са само приятелско. С бившия й мъж често обсъждат причините, поради които се е разпаднало семейството им, като фолк звездата е на мнение, че не са били един за друг. Когато започнали връзката си, двамата били на по 20 години. Те нямали нужния опит, за да се преборят с препятствията, съпътстващи брака.
„Сега съм сама, но не и самотна“ – признава към настоящия момент Ивана.

Източник: bradva.bg