НАЙ-НАКРАЯ! АНИТА ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО И РАЗКРИ ВСИЧКО ЗА СМЪРТТА НА НИКИ!

НАЙ-НАКРАЯ! АНИТА ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО И РАЗКРИ ВСИЧКО ЗА СМЪРТТА НА НИКИ!

Анита Мейзер сама признала, че се е опитала да потули улики по случая

Анита Мейзер изхвърлила важни улики за смъртта на мъжа си

Анита Мейзер е скрила важни улики за смъртта на мъжа си Николай. Скандалната миска, която е обвинена за убийството на културиста, е изхвърлила доста доказателства в района на дома си, където се разигра трагедията. Самата Мейзер е разкрила това на разследващите като дори им е показала къде точно е изхвърлила уликите.

Това се случило по време на следствения експеримент, проведен в присъствието на адвокатите й, поемни лица и технически екип в дома й и в района на кооперацията, където силиконката се разхождала във фаталната нощ.

Анита Мейзър е в ареста от 15 август, когато полицията я закопча по обвинение в непредумишлено убийство, причинено вследствие на нанесена средна телесна повреда. Във фаталната нощ Николай е бил вързан със свински опашки през врата, ръцете и краката. Вследствие е умрял от загърляне – удушаване.

Според Анита Мейзър той бил вързан по собствено желание, за да демонстрира как може да разкъса свинските опашки със сила и мускули. Ченгетата работят и по втора версия – че едрият културист в разцвета на силите си е умрял при нелепа сексуална игра на роб и строга господарка.

Близките на Ники са категорични, че разследването върви в неправилна посока и нито една от тези две версии не е сериозна. Затова и семейството на загиналия е подело частно разследване, което е стигнало до фрапиращи детайли. В нощта след смъртта на Николай Анита не се обадила веднага нито в полицията, нито в Спешна помощ. Тя излязла от дома си видимо спокойна и е отишла до денонощния магазин, за да си купи цигари и да пазарува. Там разговаряла спокойно с продавача. Служителят е дал показания както пред ченгетата, така и за паралелното разследване на близките.

„Не само че не е казала какво се случва в дома й. Тя е изграждала свое алиби за фаталната нощ. Показала се е пред камерите умишлено и е подела разговора, за да има свидетели, че не е била в апартамента, когато е умрял мъжът й“, категорични са детективите, предават от bgdnes.bg.

Източник: bradva.bg