НЕЩО ГИГАНТСКО СЕ СЛУЧВА В ЖИВОТА НА ЛЮБИМАТА ВОДЕЩА ДЕСИ СТОЯНОВА!

НЕЩО ГИГАНТСКО СЕ СЛУЧВА В ЖИВОТА НА ЛЮБИМАТА ВОДЕЩА ДЕСИ СТОЯНОВА!

Деси Стоянова приема това като едно ново начало в живота си

Деси Стоянова не е от жените, които изпадат в депресия на тема възраст. През 2017 година тя ще навърши 41 години. Но въпреки това не е обзета от мрачни мисли. Тв водещата не крие, че няма притеснения около възрастта си.

Вероятно това се дължи на факта, че годините не й личат. Кой би предположил, че очарователната Деси Стоянова става на 41 години. Повечето зрители мислят, че тя е около 35-годишна.

През „Уикенд“ чаровната водеща споделя, че този факт никак не я притеснява. Напротив, чувства се по-зряла. Приема трезво всяка ситуация. Научила се е да преценява хората по-добре. За нея това е едно ново начало.

В интервю за изданието екранната половинка на Сашо Кадиев заяви, че дори не мисли за възрастта. Тя не крие, че е изключително щастлива. Реализирала се е в личен и професионален план.

Има работата, за която мечтае. Колегите й са на-страхотните хора. Има прекрасно семейство – съпруг, който я обожавава и две момчета.

Повече от десетилетие тя е щастливо омъжена за Велислав Русев. Той също е журналист. И въпреки натоварения му график и невъзможността да остават често сами, любовта им е все така силна. В бракът им цари истинска хармония.

Деси Стоянова не се притеснява от възрастта си

Деси Стоянова споделя, че има всичко, за което някога е мечтала. Но най-щастлива е от факта, че всеки уикенд е със семейството. Обикновено двамата със съпруга й и близнаците си устройват кратки екскурзии през почивните дни.

А когато са в столицата, прекарват уикендите в някой от столичните паркове.

Деси Стоянова е оптимист за бъдещето. Тя си представя себе си след 10 години с успешна кариера и двама синове тийнеджъри, които споделят всичко с родителите си, пише Блиц, позовавайки се на изданието.

Източник: bradva.bg