Ето ги палатите, в които живеят родните звезди! Вижте спалнята на Антония Петрова, кралството на Глория, къщата на Кичка (СНИМКИ)

Ето ги палатите, в които живеят родните звезди! Вижте спалнята на Антония Петрова, кралството на Глория, къщата на Кичка (СНИМКИ)

Advertisement:

Родните знаменитости живеят като истински звезди. Постоянно показват висок стандарт на живот, но избягват да показват домовете си, както и скъпарското обзавеждане.

Пазят в тайна и сумите, които са хвърлили за домашния си уют. Представяме малка част от домовете на наши популярни личности. Вие преценете по какъв начин са натрупали кинти за толкоз масивни имоти в баровски квартали.

Дворецът на Кичка по американски маниер

Advertisement:

Българският дом на Кичка Бодурова е построен през 2006г. според вкуса и желанията на домакинята. Фасадата е присъща за доста от сградите в САЩ – с колони и фронтон на централния вход. И вътре този маниер се запазва. Кичка обича всичко да е пред очите й щом влезе и затова няма никакви антрета, коридори и малки стаи. Бодурова прекарва едва 3-4 месеца в страната ни, но това не пречи да се радва на лукс, за който някои могат да си мечтаят.

Advertisement:

Домът й в Симеоново е двуетажен, като на втория етаж има 6 спални. В едната са закачени единствено дрехите й, ежедневни и сценични. Целият проект за обзавеждането е неин. Със съпруга си саспециализирали интериорен дизайн в САЩ и дават съвети по обзавеждане. Това е бизнесът на певицата, когато не пее. Отказала се да си построи басейн, тъй като не можела да го ползва повече от три месеца.

Ангелчета в спалнята на Антония Петрова

Огромната къща на Антония Петрова е с 4 спални, 4 бани, хол, кухня, 2 гаража, приземно помещение и SPA етаж. Всички помещения са овални, а част от от покрива е стъклен, така че дневната светлина да прониква навсякъде. Жилището е на 4 етажа и никъде няма прав ъгъл.Любимото място на Антония е спалнята, която е изцяло кръгла и е идентична с тази на родителите й.

Гърбовете на гардеробите са полукръгли, а тухлите по стените е взаимствала от спалнята на Бионсе. Искала е да постигне ефект на рушаща се стена на римска зидария. Художник, реализирал проекта, изрисувал стените и тавана, който е покрит с ангелчета. На последния етаж, на който е разположен SPA – център, имат и кът с икони. На двора на къщата има басейн, а на дъното му е изписана фамилията на семейството на миската.

Мира Радева спи върху ковано желязо

Домът на социолога Мира Радева е решен в семпли нюанси и класически стил, но личи, чеобзавеждането е скъпо. Една от глезотиите е джакузито в банята. В трапезарията има уютна камина, пиано и старинна дървена масичка. Има три спални, две от които са на сина и дъщерята на Мира. Тя спи със съпруга си в легло от ковано желязо.

Кухнята е в светли цветове, като съчетава старинния стил с модерна техника. В една от банитеМира се хвали с пано, което е изработила лично. Най-китен и уютен е дворът, пълен със зеленина. Освен двете маси, където семейството да похапва на въздух, има и люлка, където Радева обича да отмаря с книга в ръка.

Глория реди картини от фенове

Примата на фолка Глория властва в своето кралство заедно с дъщеря си Симона. За да има възможност да твори в дома си, певицата е създала в него уникално студио, в което има възможност да се отдаде на най-голямата си любов – пеенето. Глория е украсила стените си с картини от свои почитатели.

Стъклена витрина пази всички статуетки и отличия на звездата през годините. Имението на Глория е в кв. „Павлово“ от 15 години, но тя непрекъснато го ремонтира и освежава. Най-много пари е пръснала по обзавеждането на кухнята, където има най-скъпите уреди.

Старинен часовник тиктака на Наталия Симеонова

Наталия Симеонова живее като в истинска приказка. Тя разполага с огромен апартамент в баровски комплекс край Панаирен. Всичко в огромната къща е решено в бяло и златно, а наскоро водещата ремонтира банята си, като я преобрази изцяло в златни тонове.

Някои твърдят, че в палата изобилства кичът, но Наталия смята, че не е преминала границата на стилното и изисканото. Тя си пада по ретро предмети и в дома й има стар часовник с махало, ретро телефон, няколко колекционерски кукли и т.н.

Иван и Ирина баровци под наем

Иван Христов и Ирина Тенчева посрещнаха поредния си наследник в нов баровски палат. Двамата станаха родители на първото си общо дете Самуил в края на март миналата година. Те вече живеят като щастливо семейство в голяма и луксозна къща в Драгалевци. Тя е под наем, а комшии са им едни от най-известните българи, сред които бившият премиер Иван Костов, с когото делят една улица.


Стогодишна топола в хола на „Ритон“

Дует „Ритон“ живее в чуден дом в Банкя на надморска височина от 777 метра. До вилата няма асфалт, а каменисто-дзифт предизвикателство. Семейството обича дома си и не го напуска дори заради лошата инфраструктура. Катя има огромна заслуга за перфектния вид на цялата градина и тревните площи. Изчела е куп книги за озеленяване и сама е засадила много от растенията.

Най-атрактивното в дома на Катя и Здравко е огромен дънер в хола. Наместо да унищожат дървото те решили да запазят великолепната стогодишна бъкстонска топола и около нея са издигнали къщата си. Домът е обзаведен с най-модерна техника. Здравко се явява като майстор, който не просто може да ремонтира всеки уред но и ги разглобява с удоволствие.

Advertisement:

Източник: zajenata.bg