Николета Лозанова удари всички в земята с тази снимка! Показа това, което други възхваляват

Докато едни пеят за „яката дупара“, Николета Лозанова показа нагледно що е то.

Advertisement:

Вероятно мнозина се чудят защо Гери-Никол пее за яки задни части, като нейните трудно биха се определили като такива. На парчето й, обаче, много би пасвал последният фотос на Николета Лозанова. Тя отново демонстрира супер форми, въпреки че е доста повече облечена, отколкото сме свикнали да я виждаме.

Николета Лозанова отново смая с форми

Николета Лозанова отново смая с форми

Водещата на „Папараци“ отново предизвика фурор в социалните мрежи със снимка, на която позира предизвикателно пред лъскавото си возило. Акцентът веднага пада върху задните й части. Те са перфектно подчертани от дънките, на които Николета Лозанова се е спряла. Моделът е най-актуалният моден тренд у нас, част от колекцията „STAR DUST“ на дизайнерката Евгения Борисова.

Advertisement:

Освен НиЛо, куп други родни красавици луднаха по чифта дънки, който прави чудеса с фигурата им. Така, дори да нямат толкова „яка дупара“, като на Николета Лозанова, те могат да се фукат с изваяни форми. Даденостите на тв водещата бяха оценени подобаващо и за отрицателно време снимката събра 1000 лайка, а в рамките на вчерашния ден – повече от 3000, пише hotarena.net.

Така красавицата доказа, че държи на българското, което по никакъв начин не отстъпва на чуждото. Наскоро Николета Лозанова стана рекламно лице на Philipp Plein и определено може да се похвали със завидна колекция дрехи на марката. Въпреки това, любимите й дънки остават именно тези на Евгения Борисова!

Наскоро и друга родна красавица се изфука, че вече се е сдобила с модното бижу. Моделът Велина Узунова гордо показа и своите задни части, пременени в друг модел на марката „STAR DUST“.

nikoleta1

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: