Мика Стоичкова сащиса с решение: Виж какво направи с бебето си!

Мика Стоичкова не си поплюва, ето на какво подложи бебето си!

Advertisement:
Advertisement:

Щерката на Камата отрано се погрижи за малката си наследница. Голямата дъщеря на футболната легенда Мика Стоичкова побърза да пробие ушите на малката Миа.

Бебето е едва на три месеца, но то вече ще си има обеци на малките си ушенца. Манипулацията не е приятна за големи жени, как ли я е приела едно малко бебе, недоумяват запознати с този трик.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова надупчи бебето си още на три месеца, родителки нададоха вой

Advertisement:
Advertisement:

Но на наперената щерка на легендарният футболист Христо Стоичков изобщо не й пречи от негативните коментари не само това, че проби дупки в ушите на бебето, но тя побърза да се похвали в социалния клюкарник.

В социалната мрежа Мика Стоичкова пусна снимка, която веднага събра много одобрителни коментари по темата.

Малката Миа се роди като истинска принцеса в тузарска клиника в Маями. Грижи по раждането и на бебето фамилията на легендарния футболист се е ръснала най-малко с двадесет бона.

В нея раждат само ВИП персони на запад, като родилките са обгрижвани най-малкото като световно известни звезди. Мика Стоичкова и Айкут се венчаха в началото на лятото. Двамата се врекоха във вярност на скромна церемония в Маями.

Предполагаше се, че голямата щерка на носителя на „Златнаат топка” щеше да повтори брачните си клетви и в България. Но това не се случи.

Мика Стоичкова не присъства и на сватбата на по-малката си сестра Христина. Тя се разходи до олтара в Етрополският балкан в България, но сестра й не успя да дойде.

Тогава Мика бе в напреднала бременност и лекарите я посъветвали да не пътува толкова продължително.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: