Боби Комсийски залюби съквартирантка от Къщата и това НЕ е Емануела. Всички страшно много се изненадаха! (снимка)

Боби Комсийски залюби съквартирантка от Къщата и това НЕ е Емануела. Всички страшно много се изненадаха! (снимка)

Един от най-желаните ергени в България вече има гадже. Борислав Комсийски залюби съквартирантката си във „ВИП Брадър” Надя, научи HotArena.

Бившите брадъри са двойка от около седмица.

Боби си падна по Надя още с влизането във „ ВИП Брадър ”. За камерите не останаха скрити жадните погледи, които той хвърляше към бившата водеща на светското предаване „Елит” по БНТ.

С влизането на Емануела в шоуто в Нови хан свалката между двамата съвсем допряла точката на замръзването, тъй като на певицата и милионера бе поставена мисия да играят влюбена двойка цяла седмица. След края на шоуто той започнал да я търси по телефона, канел я на вечери, правел й романтични изненади. Накрая Надя поддала на чара му, към който и без това не била безразлична още от самото начало.
„Двамата са заедно вече цяла седмица и го раздават много влюбени”, пише „Уикенд”.

Самата Надя в началото имала известни скрупули дали да бъде с Борислав, тъй като все още се чувствала обвързана с годеника си Йоло Йолов, който почина внезапно това лято. Боби подходил като истински джентълмен към нея. Без да я притиска, той започнал да прави мили жестове, с които й помогнал постепенно за забрави ужаса от загубата на любимия си и да се влюби отново.

Източник: zajenata.bg