БЪЛГАРИЯ ГРЪМНА! НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ! ЕТО КОГО ГЛАСИ ЗА ПРЕМИЕР РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК!

БЪЛГАРИЯ ГРЪМНА! НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ! ЕТО КОГО ГЛАСИ ЗА ПРЕМИЕР РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК! ТОП БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ РАЗКРИ СТРАШНАТА ИСТИНА ЗА РУСИЯ И НАТО! СТАВА НЕЖЕЖЕНО, ДО БЪЛГАРИЯ ЩЕ

Advertisement:

снимка: parliament.bg

Здравният министър Петър Москов, зам.-шефът на ДБГ Найден Зеленогорски или Румен Христов от СДС са избраниците на реформаторите за премиер, които днес ще се обсъждат на срещи с коалиционните им партньори от ГЕРБ и ПФ. Това съобщи пред Нова тв депутатът от РБ Борислав Великов.

Найден Зеленогорски, Румен Христов или Петър Москов фаворити да оглавят кабинета, а ГЕРБ може да остави част от министрите.  Той добави още, че премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев и финансовият министър Владислав Горанов няма да вземат постове в бъдещия кабинет на РБ. „Не съм съгласен, че това правителство ще го има до въвеждането на мажоритарната система в Изборния кодекс“, каза Великов на въпрос за хоризонтите на бъдещия кабинет.

Advertisement:

Той подчерта още, че патриотите не са заявили имена за министри в кабинета. „Ще има предсрочни избори през месец май“, прогнозира историкът Божидар Димитров и подчерта, че евентуален кабинет на РБ ще изглежда здрав въпреки малкия брой депутати в парламента на дясната коалиция. „ГЕРБ без Бойка е нула“, отговори историкът на въпрос дали времето на Борисов в ГЕРБ изтича и идва ли времето на заместника му Цветан Цветанов.

Advertisement:

Източник: bradva.bg