Миглена Ангелова изненада всички! Намерила любовта – мъжът до нея с 15 години по-млад

Миглена Ангелова изненада всички! Намерила любовта - мъжът до нея с 15 години по-млад

Победителката в последния сезон на „ ВИП брадър ” Миглена Ангелова затвърди славата си на мъжемелачка, залюбвайки се с 15 години по-млад от нея мъж. Последната любовна тръпка на четирикратно бракуваната телевизионерка е 36-годишен мъж, с когото се запознали през миналото лято, споделя Уикенд.

Макар че вече е баба на 3-годишния Деймиън, Миглена не се отказвала да търси любовта и я намерила чак в далечен Китай. Любимият й мъж обаче не е китаец, а нашенец, който от години се е установил зад граница.

След като преди 2 години емблематичното й предаване бе свалено от екрана на TV7, Миглена започнала работа по два мащабни проекта зад граница. 51-годишната любовчийка и младото й гадже се залюбили по време на един от воаяжите й в чужбина. Журналистката прекарвала половината от времето си у нас, а другата половина при него, като любовните му ласки дали чуден ефект. От любов към младока, 51-годишната Ангелова отслабнала с 8 килограма.

„Има една песен и в нея се пее: Никога не казвай какъв е мъжът до теб, защото винаги ще се намери някоя, която ще ти го вземе”. Спазвам този съвет, за разлика от преди и по тази причина даже не бих го показала. За мен не е проблем да си взема билет и да отида накрая на света”, лаконична е по темата серийната младоженка Миглена.

Тя е убедена, че темата за многобройните й бракове зачеквали само дами, които никой не се е осмелил да поиска. Самата тя гледала с отегчение на паметната си брачна история. От нея, според Миглена, можел да излезе сериал, по-заплетен от хитова латино сапунка. 

Източник: zajenata.bg