Истината за Анджелина Джоли шокира света (Вижте каква е причината за развода й)

Истината за Анджелина Джоли шокира целия и свят

Advertisement:
Advertisement:

Анджелина Джоли отново лъсна във водещите новини в светските хроники. Но причината за присъствието й там, този път е коренно различна. Заслугата за това не е нито в постиженията й като актриса, нито в опасността от анорексия, която я грози. Причината е много по-страшна и разкрива неподозираната истина за звездата.

Оказа се, че красавицата далеч не е тази, за която се представя. Образът на светица и вечно състрадателен човек няма нищо общо с действителността. В основата на това разкритие стои и причината за развода на Анджи с Брад Пит.

Приближени до тях коментират, че двамата имат отдавна проблеми и дори се учудват, че се развеждат след такъв дълъг период.

Advertisement:
Advertisement:

Всичко започнало през 2014 година, когато Брад Пит получи три награди Оскар. Наградите бяха напълно заслужени след положените усилия от актьора. Едва ли някой е минало през ума, че обичаният актьор не е заслужил отличията си.

Всъщност има такъв човек, който е убеден, че Брад Пит е бил незаслужено отличен с оскарите. И това е неговата „любяща“ и вярна съпруга – самата Анджелина Джоли, пише БЛИЦ.

Актирисата дори не направила усилие, макар и лицемерно да се зарадва за съпруга си. Вместо това по време на церемонията тя беше намръщена. Но истинският скандал се разразил у дома, където красавицата заявила в прав текст на актьор, че не заслужава наградите.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли завижда на Брад Пит

Брад Пит останал шокиран от думите й. За него било изключително трудно да приеме факта, че любимата му мисли по този начин. Макар и огорчен, той признал пред себе си, че любимата жена му завижда. Отрицателното качество очевидно не е чуждо за Анджелина Джоли.

От тогава между нея и Брад Пит има непреодолима пропаст, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: