Анита Мейзер в несвяст: Виж колко години ще лежи в затвора! (присъдата бе обявена)

Анита Мейзер се изправи пред съда, ще лежи три години!

Анита Мейзер ще отговаря за непредумишлено убийство. Скандалната миска е обвинена за причиняване на смърт на съпруга си Николай Димов.

Присъдата й излезе днес като тя бе осъдена да лежи три години в затворническо общежитие отворен тип.

Анита Мейзер

Advertisement:

Анита Мейзер няма да отърве търкането на наровете

Тя е обвинена по причиняване на смърт по непредпазливост. Моделката е обвинявана и за даване на подкуп. Тя предложила на полицаите 30 000 евро, за да не стигне случая в медиите.

Според обвинението на прокуратурата смъртта на мъжа й е настъпила по време на експеримент. На него се подложила самата жертва.

Това е станало в жилището на миската в Евксиновград, близо до Варна. Анита Мейзер вързала краката, ръцете и шията на мъжа си със свински опашки.

Advertisement:

Той трябвало да ги развърже със собствени сили. Но след като си освободил ръцете, той не успял да си освободи врата и се удушил. Разследващите не откриха никакви следи на насилие по тялото на културиста.

Този експеримент е трябвало да бъде записан от съпругата му на камера. И да бъде изпратен на конкурс в чужбина. За да може фитнес инструктора да работи за съответната компания и да получава много пари.

Но той се задушил сам. Анита Мейзер се паникьосала и измислила хиляди версии. Една от тях беше, че уж двойката срещнала двама младежи преди да си влезнат в жилището.

Анита отишла до магазина, а Николай с двамата мъже се качили горе. След като се върнала тя го заварила на масажната маса, но мъртъв. Това беше една версия, която самата скандална миска отхвърли.

После тя изхвърлила в боклука останалите свински опашки. Сега Анита Мейзер беше обвинена по съкратената процедура.

Защото миската е признала вината си. Това обаче няма да й спести лежането в зандана.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: