Гала ужасена: Не очакваше този удар от шефовете си! (цялата телевизия се тресе – още подробности)

Гала ужасена: Не очакваше този удар от шефовете си! (цялата телевизия се тресе – още подробности) 3.5 (70%) 4 votes

Advertisement:
Advertisement:

Гала получи тежък удар и то точно преди празниците, не иска да повярва!

Водещата, която ще се пенсионира в ефир – така вече от доста време зрителите наричат Гала, получи жесток удар. Точно преди празниците и то от самите си шефове в Нова телевизия.

Блондинката, която от години коли и беси в медията, благодарение на предаването „На кафе“ и близкото си приятелство с Маги Халваджиян и съпругата му Кремена Халваджиян, е заплашена с уволнение.

Advertisement:
Advertisement:

Гала

Гала трепери от ужас, че може да бъде уволнена

Причината за това са редицата глупости, които ежедневно се изливат от ефира на предаването на Гала. Повечето от които са на здравна тематика и реално застрашават здравето, че и живота на зрителите. Като например да се лекуваме с ток у дома, или да пием прясна урина за здраве.

След като маса зрители нададоха вой и рев срещу Гала и прословутата д-р Мария Папазова, които се чудят откъде да домъкнат псевдо лечители и да вдигнат рейтинга си, ръководството избесняло.

В момента на Гала е наложена само тлъста глоба, но ако тези простотии се повторят дори още само веднъж, тя може да се прости със стола си. А на нейно място да бъде назначена нова, далеч по-млада и креативна водеща.

Близки до обкръжението на Гала разкриха, че бившото момиче на късмета моментално хукнала разплакана при Кремена Халваджиян. Която пък на свой ред наковала продуцента Маги Халваджиян и брат му Джуди. Тримата били решени на всичко, за да спасят „дупарата“ на Гала.

„Ако в крайна сметка тя остане на работа, то това ще се дължи само и единствено на приятелите й. Както се казва, Нова се превърна в семейна арменска телевизия. А Гала отлично си е опекла работата като от години е първа дружка на клана Халваджиян“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: