ШОК! РУМЕН И ДЕСИ РАДЕВИ ОСТАНА КАТО ГРЪМНАТ, СЛЕД КАТО НАУЧИ, ЧЕ СИНЪТ ИМ ГЕОРГИ Е

ШОК! РУМЕН И ДЕСИ РАДЕВИ ОСТАНА КАТО ГРЪМНАТ, СЛЕД КАТО НАУЧИ, ЧЕ СИНЪТ ИМ ГЕОРГИ Е

Румен Радев в потрес от новото отношение към сина му Георги!

Синът на новоизбрания президент Румен Радев вече си има прякор. Той е кръстен на дядо си Георги, но сега Георги вече е Георги Президентчето.

Той е син на военния пилот от първия му брак. И е ученик от седми клас в софийското училище „Васил Априлов”. Школото се намира точно в центъра на столицата.

Румен Радев не иска животът на децата му да се променя заради него

Но това, че баща му е бъдещия пети президент на републиката с нищо не е променил начина на живот на момчето. 13-годишният ученик си е пак така весел, добродушен, усмихнат и обича да прави бели. Умерено.

Той си има една определено тумба, която се настанява на задните чинове. За да си говори с останалите момчета. Често от там се чува кикот, приказки, дори момчешко боричкане.

Но учителката г-жа Дончева не си поплюва. И с немска прецизност въдворява ред и справедливост в класа.

Русият младеж с нищо не показва, че е син на важен човек. И че неговият баща е новият държавен глава на родината ни. Той изобщо не се интересува с какво точно си изкарва прехраната неговия родител.

Той си е пак така шумен и обича да са забавлява, предава разкрития.ком. Но Георги, наскоро прекръстен Президентчето си е наистина много добър ученик, дори и отличен. И в училище изучава два езика-английски и немски.

Дори по немски език оценките му са много добри, над 5. Не се знае дали през новия срок учителите ще се подмазват и ще надуят оценките на президентския син, предава разкрития.ком.

Но засега русолявият Георги си е съвсем обикновено момче. И се държи нормално и приятелски с всички останали съученици. А през междучасията обича да рита топка.

Според някои от него може да излезе талантлив футболист. Но сега, през зимата той обича да мята снежни топки със съучениците си.

Източник: bradva.bg