Къде изчезна Поли от София Ден и Нощ и какво се случва с нея: Била принудена да напусне

Къде изчезна Поли от София Ден и Нощ и какво се случва с нея: Била принудена да напусне

Поли от „ София Ден и Нощ ” изчезна мистериозно

Поли от култовият сериал повече не се появи на малкия екран. Тя бе една от най-привлекателните участнички в поредицата.

Докато доста „позабравени муцуни”, като например монтьора Драго, който замина за Испания, за да види детето си, се завърна.

И отново ухажва прелестната Галя. Която пък е запленена от мускулестия и вечно намръщен Дани, който още вехне по Рая и така нататък…

Но русокосата фурия Поли завинаги изчезна от поредицата. Зрителите още не могат да я забравят. За красавицата непрекъснато питат и феновете на хитовата поредица. Продуцентите и босовете на Нова телевизия имаха своята версия, която тиражираха.

Те поддържат теорията, че Поли вече има нови проекти, в които участва и заради това е загърбила участието си в „София Ден и Нощ”. Но това не се оказа цялата истина. Даже дори не е и частица от нея. Защото тайната е коренно различна от тиражираната версия за заетостта на Поли.

Александрина Янкова , както е истинското име на екранната Поли, била принудена от гаджето си, силово, да напусне филма и да се откаже от ролята. Той изобщо не бил съгласен русата красавица да бъде в обятията на някаква здрави момчета и да се лигави с тях.

Припомняме, че според ролята си кандидат-певицата трябваше да се съгласи на горещи ласки с някакви продуценти в сериала, които да я изтласкат нагоре по музикалната й кариера. Но именно тези екранни заигравки накарали гаджето на хубавицата да избухне яростно.

Гаджето на Александрина се оказа, че е ММА боецът Даниел Недялков . Освен че е силен, той има и доста ревнив и избухлив нрав. Той попаднал на снимачната площадка, точно когато Поли снимала твърде гореща сцена. Мачото не издържал и веднага се озовал сред екипа, като започнал да млати наред.

Така той направил по-нататъшното й участие в поредицата невъзможно.Продуцентите също посъветвали девойката да се откаже от мераците да става актриса, заради пиперливия нрав на любимия си.

Малко след чутовния скандал екранната Поли спря да се появява на екран, а официалната версия бе, че е започнала нови проекти.

Източник: zajenata.bg