Вълчо Арабаджиев отвори вратите на дома си на Коледа (Вижте неземния лукс)

На Коледа определено стават чудеса и Вълчо Арабаджиев сътвори едно от тях.

Advertisement:
Advertisement:

Навръх най-светлия християнски празник една семейна снимка стана хит. На нея позират Вълчо Арабаджиев и голямата му фамилия, а фотосът конкурира тези на британското кралско семейство. Не само заради многолюдността на рода, но и заради разкоша наоколо. Арабаджиеви създадоха някои от символите на лукса у нас, а видимо са го прехвърлили и в домашната обстановка на приказната си къща.

Семейството рядко открехва вратите на дома си, но всеки път, щом това се случи, на другите родни ВИП-ове им става ясно, че имат още хляб да ядат, за да ги стигнат. Фамилното фото на Вълчо Арабаджиев само загатва за лукса, в които живеят, но пък е и предостатъчно, за да добием представа за него. Всичко е решено в тежък, аристократичен стил. Преобладават ненатрапчивите пастелни цветове.

Произведенията на изкуството са и винаги ще бъдат на почит в дома на хотелиерската фамилия. Това си личи по разнообразните и красиви вази, статуи, колони и дори позлатени фигури на домашни любимци, които са из цялата къща и й придават вид на истински замък. Освен тях, коледната украса също е внушителна и превземаща обширното пространство. Сестрата на Вълчо Арабаджиев – Златомира, публикува снимка на коледното им дръвче, което определено обича точките.

Advertisement:
Advertisement:

Елхата е като излязла от списание, стилно украсена и в тон с интериора. Разбира се, под нея са се скрили куп подаръци за многолюдната фамилия Арабаджиеви. Другата дъщеря на Ветко и Маринела –Александра, показа как дъщеричката й Анабел се радва истински на прелестната украса, от която най си е харесала един Дядо Коледа с плюшено мече.

Вълчо Арабаджиев и голямото му семейство

Вълчо Арабаджиев и голямото му семейство

След тези снимки не остава и грам съмнение, че Коледа в дома на Вълчо Арабаджиев и фамилия е точно като по приказките, от тези, най-вълшебните!

arabadjievi-elha

Тази елха определено е най!

arabadjieva

Дядо Коледа и малкото ангелче

arabadjiev

Скъпи приятели, буквално!

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement: