ФУРОР! За Коледа ген. Радев най-накрая запозна Десислава с родителите си!

ФУРОР! За Коледа ген. Радев най-накрая запозна Десислава с родителите си!

Румен Радев най-после реши да представи законната си съпруга на своите родители

Навръх Коледа Румен Радев запозна родителите си със своята законна половинка. Двамата се венчаха през месец август. Причина за брака им стана най-вече кандидатурата на бившия летец за президент. По закон държавният глава трябва да е семеен.

Тъй като венчавката му с неговата пиарка Десислава Генчева стана набързо, той не е запознал родителите си с нея.

Румен Радев реши, че най-светлият християнски празник е прекрасен повод да представи на своите родители настоящата си законна съпруга.

От щаба на новоизбрания президент съобщиха, че по е прекарал Бъдни вечер и Коледа на село. Той е родом от хасковското село Славяново. Там живеят неговата майка Станка и баща му Георги.

Бащата на държавния глава е електроинженер. Майка му е счетоводител към горското стопанство с дългогодишен опит. Родителите на Румен Радев се надяват за празниците да видят и децата на сина си от първата му съпруга Гинка – Георги и Дарина.

Живущите в Славяново с нетърпение очакват срещата си с новоизбрания държавен глава. Те отпразнуваха шумно победата на бившия генерал. Много от тях не крият очакванията си към президента. Те се надяват, че Румен Радев ще реализира големи проекти, свързани с икономическото развитие на селото, пише пик.бг

Въпреки категоричната победа на Румен Радев на изборите, той си навлече обществения гняв още преди да е встъпил в длъжност.

Причина за това стана отношението му повод съставяне на служебен кабинет и забавената му реакция след трагедията в Хитрино.

Повод за обществения гняв стана и фактът, че Румен Радев от сега се ползва с привилегиите на властта, въпреки че все още не е встъпил официално в поста си.

Както вече стана ясно, той се движи с един от най-скъпите автомобили на НСО. Осигурена е охрана на него и на съпругата му.

Източник: bradva.bg