ЛОШО! СЛЕД ЗАГУБАТА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ – СРИВ! ЦЕЦКА ЦАЧЕВА СИ ОТИВА В АМЕРИКА!

ЛОШО! СЛЕД ЗАГУБАТА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ - СРИВ! ЦЕЦКА ЦАЧЕВА СИ ОТИВА В АМЕРИКА!

Цецка Цачева е обидена след случилото се

Цецка Цачева изпадна в тежка депресия след провала си на президентските избори. Хората, които я познават твърдят, че тя вече не е същият човек. Не е онази жизнерадостна Цецка, която е винаги усмихната.

Въпреки, че отхвърля категорично твърденията, че е изпаднала в депресия, не крие, че е много огорчена. Председателката на Народното събрание се чувства обидена. Тя все още не може да преглътне обидата и факта, че всички я обвиняват за провала на ГЕРБ.

Цачева не крие, че идеята да се кандидатира не е била нейна, а на ръководството на партията. Юристката споделя, че тя е изключително дисциплинирана и винаги се подчинява на ръководството.

За да превъзмогне по-лесно случилото се, Цецка Цачева планира да замине за САЩ. Тя с нетърпение очаква да разбере какво ще се случи в парламента.

След като Росен Плевнелиев отказа да се възползва от предоставената му от конституцията възможност да реди служебен кабинет, предполага се, че изходът е предсрочни избори. Дори и новоизбраният президент да реши да състави правителство, това означава разпускане на действащото все още 43-то Народно събрание.

На практика това означава, че Цецка Цачева на практика ще бъде свободна след разпускане на събранието.

Точно в този момент тя планира да напусне страната. Намеренията й са да остане най-малко месец в САЩ. Тя очаква с нетърпение срещата с единствения си син. Румен Дангов е гордост не само за Цецка Цачева.

Младежът прослави страната ни отвъд Окена с уменията си по математика. Той се прочу като математически гений.

Наследникът на Цецка Цачева, който носи не само фамилията, но и името на баща си Румен, спечели стипендия от най-престижния университет. Той следва в Масачузетския уноверситет, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Източник: bradva.bg