ПОДАРЪК НА СЪДБАТА! Баща и дъщеря излязоха на разходка в парка, но това, което откриха ще ви вземе акъла! /Снимки/

ПОДАРЪК НА СЪДБАТА! Баща и дъщеря излязоха на разходка в парка, но това, което откриха ще ви вземе акъла! /Снимки/

Двама американци, баща и дъщеря получиха страхотен подарък от съдбата, пише „Дейли Мейл“. Късметлийското дуо откри двукаратов необработен диамант в парк в Арканзас.

Паркът, в който Дан Фредерик и дъщеря му Лорин се сдобиха с ценната находка е известен с това, че в него има скъпоценни камъни, но разбира се те биват намирани изключително рядко. Двамата, жители на Вашингтон, били дошли в парка да се разходят, но и тайничко се надявали, че късметът им може да им се усмихне, което всъщност се и случило.

Дан и Лорин съзряли 2.03 каратовия диамант само един час след като влезли в парка.

„Това беше наистина „черешката на тортата“ на забавното и специално пътешествие с моя баща“, споделя Лорин пред изданието, цитира Блиц.

Тя казва още, че намирането на диаманта „ще бъде един от моите най-прекрасни спомени“, особено след като го е намерила заедно със своя баща. Лорин казва още, че двамата все още са в шок от придобиването на скъпоценния камък. 

Изданието коментира, че не е ясно каква е реалната цена на диаманта. Експертите казват, че това ще се разбере впоследствие след анализ на цвета и чистотата.

Източник: bradva.bg