В четвъртък била 72 кг, а в събота 67: Как тази жена отслабна с 5 кг за 2 дни?

В четвъртък била 72 кг, а в събота 67: Как тази жена отслабна с 5 кг за 2 дни?

Много жени се тревожат, заради излишните си килограми, а повечето от тях нямат време редовно да спортуват и да държат строги диети.

Рамиз Терзимехич е жена, която реши да сподели на всички жени своя опит, като за 2 дни успя да отслабне 5 кг. За чудо, тя го е постигнала само с едно питие!

Неин най-добър съюзник в борбата с килограмите е магданозът, който всички имаме вкъщи.

Неговото количество в ястията е изключително малко, така че не е достатъчно, за да изхвърлят излишните натрупани течности.

„Магданозът е чудо. В четвъртък бях 72 кг, а два дни след това – 5 кг по-малко! Не става въпрос за килограми, а за събралите се течности, които напуснаха тялото. Сега се чувствам супер лека! „разказва Рамиз.

Нейната рецепта за чай от магданоз е много проста: в 1 литър вряла вода сложете 5 супени лъжици ситно нарязан магданоз. Чаят се оставя да престои 20 минути, а след това прецедете или пийте заедно с листенцата, ако не ви притеснява.

„За чая от магданоз реших и проблемите с бъбреците.“

Чаят от магданоз може да се пие студен или топъл. Можете да пиете във всяка част от деня, освен късно вечер, за да не ставате през нощта с желание за уриниране.

Консумирайте максимум 1 литър чай през деня. В нищо не е добре да прекалявате!

Източник: zajenata.bg