Спомняте ли си Робинята Изаура? Вижте как изглежда сега главната актриса

Спомняте ли си Робинята Изаура? Вижте как изглежда сега главната актриса Младоженци поискаха ТАЛОНИ ЗА ТЪРКАНЕ вместо сватбени подаръци! БУЛКАТА ЩЕШЕ ДА СИ ИЗЯДЕ РОКЛЯТА ОТ ЯД!

Advertisement:

Бразилската актриса Луселиа Сантош , нашумяла през 80-те години с популярния тв сериал , следва будизма, учи философия и пътува с градски транспорт . .

.

Advertisement:

Advertisement:

Средата на 80-те. Часът е осем и половина вечерта. „По света и у нас“ свършва, но никой не отмества очи от тв екрана. БНТ излъчва бразилския сериал „Робинята Изаура“. Предстои поредната порция сълзи и възхита заради красивата бедна брюнетка и лошия богат Леонсио , разведрявана от цветистия език на огромната тъмнокожа Женоария…

Всички са по домовете си. По улиците сноват само кварталните пройдохи, които не знаят каква мъка е обзела целия български народ! Ако днес попитате по-възрастното поколение какво помни от тв екрана на онова време, редом с американския „Богат, беден“ по романа на Ъруин Шоу, то задължително ще възкликне: „Робинята Изаура“!
Сладникаво, но факт – това се гледаше. Просто друго нямаше (изключвам задължителното петъчно „разнообразие“ с руската програма). Но, оказа се, така е било не само в България, а и в много източноевропейски страни и дори в Китай – бразилският тв сериал е съпреживяван от млади и стари, от мъже и жени, които днес през смях разказват ключови мигове от латинодрамата .

Advertisement:

Къде ли обаче е сега Луселиа Сантош, актрисата, която сериалът завинаги беляза като Изаура? Тя вече е на 56 и отдавна не знае какво е да играеш в сапунка. Не защото не й се играе, а защото не я канят. Историята й е пълна с върхове и падения, но като вярна последователка на будизма сега бразилката се опитва да живее в хармония.

Когато артистичната й кариера залязла през 90-те, започнала да снима и продуцира документални филми. „Имах откъде да се вдъхновявам – благодарение на Изаура познавах хиляди хора в половината свят“, казва Сантош. Нервира се, че журналистите още я питат за робинята, но признава: „Изаура беше моята добра карма!“

През 2013-а Луселиа поема към Канада, за да … учи. Да учи философия. Казва, че ще се върне в Бразилия, ако получи ново, интересно предложение.

 

Advertisement:

Източник: zajenata.bg