Помните ли Роси Новева? Няма да повярвате къде е тя днес и кой е мъжът до нея!

Помните ли Роси Новева? Няма да повярвате къде е тя днес и кой е мъжът до нея!

Бившата любовница на покойния мултимилионер Иван Зографски Росица Новева изчезна безследно от публичното око преди няколко години, a в родния й Кюстендил се понесоха всякакви слухове – от постъпване в психиатрична клиника до насилствена смърт. Истината обаче е съвсем друга – вече 37-годишната дама живее в Испания, където люби свой съгражданин с дебело полицейско досие, научи HotArena.

Роси се подвизава в областта Астурия с 43-годишния  Бойко Георгиев  – известен кюстендилски бандит от близкото минало, един от приближените на легендарния рекетьор  Райко Кръвта . Познанството между Новева и Бойко датирало още от тийнейджърските им години.

След тежките здравословни проблеми, които ексцентричката си докара, след като си разцепи главата по стълбите мъртвопияна, сестра й Людмила успяла да й уреди лечение в наркокомуна в Испания, пише „Таблоид“. 

Там Роси срещнала наново Георгиев, който гравитирал около диспансера, вероятно „по бизнес“. Както е известно, подобни институции са истински магнит за наркодилърите. След края на престоя в комуната, Новева директно пристанала на лошото момче.

Информация за ежедневието на колоритната брюнетка в родния й Кюстендил почти липсва, тя се обажда спорадично само на сестра си Люси, която обаче от години е в София и работи като експерт в Министерство на икономиката. Росица на няколко пъти твърдяла, че очаква дете, но новината неизменно се оказвала плод на доста развинтената й фантазия.

Източник: zajenata.bg