Шок: Фънки втрещи всички с разкритие за него и жена му! (ще ви паднат ченетата)

Димитър Ковачев – Фънки отново лъсна в целия си блясък!

Advertisement:
Advertisement:

Открай време никой не може да затвори устата, а още по-малко да се конкурира с бисерите на Димитър Ковачев – Фънки. Зевзекът редовно избива рибата с размислите и страстите си. Този път обаче ще ни забие в земята – директно.

Тази неделя Фънки ще бъде гост на предаването „Папараци“, където ще стои на една маса с още редица звезди. Сред които Светлана Василева, Кали и Сашка Васева. В типично своя си стил обаче, Фънки ще се превърне в център на вниманието и на скандала.

Фънки

Фънки ще подпали медията с бисерите си, отново ще избие рибата

Advertisement:
Advertisement:

Той ще зачекне темата за прословутата сага между Даниел Петканов и Александра Богданска. Които разиграха същински цирк в социалната мрежа.

„Тия луди ли са, бе?! Какво само си вадят кирливите ризи и глупости във Фейсбук?! Че кого го интересува това?! Аз лично бих постнал в мрежата такава новина само, ако жена ми ми изневери с животно. Но ще се постарая и да имам снимков, и видео материал“, ще се изцепи Фънки и буквално ще остави без думи околните на масата.

Ще бъде зачекната и темата за Фики Стораро и неговия Издислав. От което Фънки на минутата ще поиска въже, за да се обеси ритуално пред целокупната аудитория. „Или се беся, или напускам дискусията тутакси. Вие избирайте!“, продължава с шегите си Димитър Ковачев.

Определено той ще е най-свежата нотка в цялото предаване „Папараци“. В което пък водещата му Николета Лозанова ще се опитва да отговаря на провокативните въпроси на умната Кристина Патрашкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: