Ям каквото си поискам и слабея! Вече свалих 4 кг без да усетя – тайната е във вечерята!

Ям каквото си поискам и слабея! Вече свалих 4 кг без да усетя - тайната е във вечерята!

„Вечерята е най-важното хранене за тези, които искат да намалят теглото си“ – повтарят всички диетолози. До вечерта метаболизмът отслабва. Излишъкът от хранителни вещества се превръща в мазнини. Ето защо, специалисти по храненето препоръчват да се отнасяме отговорно към избора на късното меню.

отслабване с вечеря

Ако правилно се храните вечер, можете не само да се запазите теглото си нормално, но също така и да видите така желаното помръдване на стрелката на кантара надолу! Доброто и правилно хранене за много кратък период ще ви помогне да отслабнете.

Предлагаме ви да обърнете внимание на тези 3 възможни опции за вечеря. Изберете комбинация от сходни продукти и отслабнете с ползи за здравето.

Вечери за отслабване

Отличната вечеря за отслабване – омлет на пара и салата. Има само една тайна. За да го направите, вземете 3 белтъка и 1 жълтък. Салата е най-добре да приготвите от рукола и айсберг. Като цяло, сложете малко повече зелении.
Пригответе си салата с извара. Вземете извара с ниско съдържание на мазнини и любимите си зеленчуци. Много вкусно става с прясна краставица и чушка; домати и зелен лук. Намачкайте извараа с вилица, нарежете зеленчуците. Разбъркайте добре.

Добавете малко сол и не забравяйте да поставите магданоз. Можете да добавите копър, магданоз, или друга подобна подправка по ваш избор. Подправете с неподсладено кисело мляко, най-добре домашно.
Можете също така да си изпечете пилешки гърди със зеленчуци. Нарежете пилешките гърди по дължина. Леко ги начукайте. Добавете малко сол и подправки на вкус. Покрийте гърдите с любимите си зеленчуци, предварително нарязани. Перфектната комбинация – чушки, домати и тиквички. Увийте във фолио. Пъхнете във фурната за 30 минути на 180 градуса.

Основното нещо – в никакъв случай не се отказвайте от вечерята! Но в същото време следвайте важното правило: да не ядете по-късно от 3 часа преди лягане.

Източник: zajenata.bg