Хайлайфът гръмна: Разкритието за Гонзо и жена му сащиса всички! (още подробности)

Хайлайфът гръмна: Разкритието за Гонзо и жена му сащиса всички! (още подробности) 4.5 (90%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Гонзо и съпругата му Мариета успяха да взривят елита с поведението си!

Едно от най-одумваните спортни семейства у нас, това на Георги Иванов – Гонзо и съпругата му Мариета, отново стана тема номер едно. Из светския хайлайф упорито се обсъжда от дни дали двамата са още заедно, или са се разделили.

Припомняме, че поводи за това има колкото щеш. И повечето са от страна на самия Гонзо, който беше улавян с редица любовници. Безспорно най-любопитна за масите беше аферата му с плеймейтката Светлана Василева. Последната и до днес си носи прякора Гонзовица.

Advertisement:
Advertisement:

Явно благоверната му Мариета обаче е доста широко скроена, защото много жени на нейно място досега биха се развели сто пъти. Двамата с Гонзо обаче се договорили да бъдат „модерно“ семейство и да не си държат сметка за тривиални неща.

Гонзо

Гонзо и съпругата му Мариета шашнаха всички с модерното си семейство

Тези дни Георги Иванов и жена му бяха заедно на откриването на нов чалга клуб в столицата, където сащисаха посетителите. С това, че цялата вечер почти не се и погледнаха. А отделно от това седяха и на различни маси, в различни компании.

„Като ги гледа човек ще рече, че не могат да се понасят или са разведени. Но това не е така, заедно са си. Просто Гонзо цяла нощ пиеше и се забавляваше с негови авери, а Мариета бистреше последните светски клюки в дамска компания“, разказват очевидци на случката.

Поздравяват и двамата обаче затова, че никой от тях не се е загледал по чуждо, камо ли да флиртува под носа на другия. За тези работи си има подобаващо време и място, подсмихват се столични зевзеци и завистници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: