ЧУТОВЕН СКАНДАЛ С ПОЛИЦЕЙСКА СЪПРУГА! НАГЛИ КРАЖБИ И ЗАВЛИЧАНЕ! ЕТО КОЯ Е ТЯ И КОЙ Е МЪЖЪТ И

ЧУТОВЕН СКАНДАЛ С ПОЛИЦЕЙСКА СЪПРУГА! НАГЛИ КРАЖБИ И ЗАВЛИЧАНЕ! ЕТО КОЯ Е ТЯ И КОЙ Е МЪЖЪТ И

снимка: struma.com

За броени часове, наемателката на сладкарницата и механата в комплекс в Благоевград, опустоши обектите и се изнесе, съобщава struma.com.

Десислава Аргирова, съпруга на криминалиста от ОД на МВР в Благоевград, Антон Аргиров, наела камион и измъкнала цялото оборудване от обектите, разрушила детския кът, изнесла климатиците, уреди от механата, включително и развила електрическите крушки и от двата обекта. Комплексът е собственост на Калумбов.

След като превърнала механата и сладкарницата в истинска разруха, тя си тръгнала. Когато Калъмбов видял стореното, той депозирал жалба в полицията. Аргирова напуснала обектите, помолена от собственика на комплекса Калъмбов да започне да плаща наем на помещенията, тъй като в последните 2 години не е плащан. Парламентьор през цялото време между съпругата – официален наемател и собственика Калъмбов, е бил съпругът-полицай Аргиров.

Цялата това изстъпление станало преди броени часове, а тази сутрин полицаят Аргиров занесъл топка ключове на Калъмбов да му каже, че напускат. Тогава Калъмбов заявил, че това не може да стане така, без да е проверил имат ли сметки за плащане, помолил ги да изчакат сина му, който поддържал отношения с тях и тогава да си тръгнат.

„Казах му това и той си тръгна, час по-късно се обадиха от комплекса и ми разказаха какво е станало. Дошъл полицаят-ресторантьор с 10 човека и камион и изнесли каквото му падне. Аз подобно чудо не съм виждал, взели килими, уреди, та дори отвивали електрически крушки. Полицаите, негови колеги, се хванаха за главата, като видяха какво чудо са сторили, разказва Калъмбов.
 
„Депозирал съм жалба в полицията, пускам жалба и до инспектората на МВР, за да видят има ли право полицай, да върти и ресторанти, кога работи, като той и през работно време наблюдаваше жена си и въртеше бизнеса. За никого в тоя град не е тайна, че наематели са той и съпругата му. Полицай, та полицай! Ще стигна и до министъра на вътрешните работи, защото така не се прави. Този човек направи опит да ми извива ръцете, да не плаща наем, а накрая унищожи граденото от мен с години. Още повече идват празници, събирали са куверти за празненството, днес цял ден ме търсят хора, които са им дали пари. Буквално съм ужасен, каза Калъмбов.

Десислава Аргирова нае сладкарницата и механата преди около 3 години, в началото започнаха заедно със сина на Калъмбов, Сергей Калъмбов, но днес стана ясно, че Сергей отдавна се отказал от това съдружие и затова Калъмбов поставил въпроса за плащане на наем, именно това отприщило действията на полицейското семейство днес.

Източник: bradva.bg