Няма да повярвате каква красива жена има Боби Михайлов. Вижте я (Снимки)

Няма да повярвате каква красива жена има Боби Михайлов. Вижте я (Снимки)

Много рядко красивата съпруга на Боби Михайлов – Мария Петрова се появява в публичното пространство. Напук на слуховете, че са пред развод, бившият ни национал, публикува снимка, която показва показва съвсем друго, видя HotArena.

Двамата изглеждат като влюбени хлапаци, а Боби е прегърнал жена си с толкова обич, на която биха завидели доста двойки.

Златното момиче на България никак няма вид на жена, която страда от изневерите на съпруга си, а напротив – изглежда блестящо. Скоро семейството се появи на сватба на свои близки в компанията на доведения син на Мария- Ники.

„Двамата са все така влюбени и заедно както и преди. Имаха доста трудности в годините с Ники, но нещата вече се наредиха“, споделят близки до двойката.

Ники Михайлов е доведен син на Мария, а от брака си с Борислав Михайлов имат дъщеря Елинор, която вече е голяма и е чудна красавица. От първи си брак футболистът има и дъщеряБисера.

Преди време Боби разказва за първата си среща с Мария в интервю:

„Както може да се очаква, нашето запознанство не беше в библиотеката, а в дискотеката. „Флорида“ се казваше, в Пловдив, тогава играех в “Ботев”. Бяхме били в някакъв мач, отидохме целият отбор, а Мария беше там с нейни приятелки. Там се запознахме лично, а предния ден чета във вестника, че ни награждават със “Спортен Икар”. В статията малка моя снимка и малка нейна. Признавам си, което не е много добре, че по онова време не знаех нищо за нея. В дискотеката си направих устата, че ни награждават след три дни и ако иска тя, може да обядваме след това. Тя не беше много сигурна. На самата церемония се увъртах около нея – ляво, дясно, та Лили Игнатова ми каза да внимавам, че след такива награждавания някои хора се женят. Поканих я в ресторанта на басейна “Спартак”, в една отделна зала с камина. Камината обаче започнада връща дима, та се преместихме в друга зала. Помислих си да не би Господ нещо знак да ми дава. Но оттогава сме заедно и не сме се разделяли“.

Източник: zajenata.bg