Помните ли Руслана, победителката на Евровизия преди години? Няма да повярвате с какво се занимава днес и как изглежда (Снимки)

Помните ли Руслана, победителката на Евровизия преди години? Няма да повярвате с какво се занимава днес и как изглежда (Снимки)

 

Украинската певица Руслана, която през 2004 г. спечели Евровизия с песента „Wild dance“, след този триумф продължи да изгражда успешна кариера в своята страна. Освен музиката, тя се занимава и с политика и е един от най-изявените говорители по време на кризата в Украйна.

 

Напомняме ви как изглеждаше певицата през 2004 година.
 

През 2004 г.

Руслана й донесе победата на Евровизия на своята страна Украйна.Тогава тя пленяваше с експлозив, жизненност и дива красота. Но в същото време, леко заглъхна „Амазонката“, но продължава да изглежда абсолютно по същия начин
 

Въпреки това, красивата Руслана, не придоби световна слава и не успя да пробие в музиката, но в последните няколко години получаваше внимание от чуждестранните медии с постоянните протести в Украйна. Именно през 2013 г. тя заплашваше, че ще се запали на площада в Киев срещу решението на правителството да се откаже от сключване на Споразумение за асоцииране с ЕС.
 

На всички протести, тя е била главна инициаторка и често с песни подкрепяла демонстрациите. Тя е голям привърженик на Европейския съюз и на Запада като цяло, така че била очарована, когато се запознала с Хилари Клинтън.
 

През 2014 г. започва да се среща с лидерите на всички западни страни и да ги моли да помогнат на страната й. Поради политически ангажименти е получавала и заплахи за смърт.

Източник: zajenata.bg