Близки на Ани Цолова: Тя още не може да повярва какво направи Васил! (цялата истина за съпруга й)

Близки на Ани Цолова: Тя още не може да повярва какво направи Васил! (цялата истина за съпруга й) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Ани Цолова остана безмълвна пред това, което направи Васил Мичев!

Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Ани Цолова живее като в нереален свят пред последните две седмици. Близки до нея източници разкриха, че тя е в нещо като ступор и не може да повярва на случващото се.

А то е пълната промяна в съпруга й Васил Мичев. Вярвате или не, двамата са били в доста сложни отношения през изминалата година. Нещо повече – Ани Цолова дори сериозно се е замисляла, че разводът не им мърда.

Advertisement:
Advertisement:

Ани Цолова

Ани Цолова най-после успя да постигне успех със съпруга си. Васил Мичев вече е коренно различен, друг човек

„Причината е в това, че Васко страшно се запусна от едно време насам. Той не пипваше почти нищо в дома им, всичко вършеше Ани. Тя ходи на работа, тя пазарува, тя плаща сметките, тя се грижи за детето и за уроците му. Абе, всичко. Сили не й останаха, а на всичко отгоре Васил започна да пие редовно. А през уикендите тръгваше я за риба, я с приятели и пак я оставяше сама“, разказват източниците.

В един момент на Ани Цолова й дошло до гуша и решила, че или сега ще промени нещата, или бракът й приключва. Затова на Коледа изпратила сина си при баба му и останала сама с Мичев.

Какво се е случвало помежду им, какви разговори са водели, това не е ясно. Но истината е, че вече две седмици Васил Мичев не е посягал към чашката и е плътно до жена си. Дори вече й помагал в къщната работа.

Двамата бяха засечени да се разхождат заедно по празниците, а лицето на Ани Цолова най-после грейна в усмивка. „Хубаво е, цяло чудо е това. Защото Ани силно обича мъжа си и щеше да е голяма драма ако се бяха разделили за толкова прозаични неща“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: