Напитката, с която Мира Добрева свали 4 кг. за 4 дни!

Напитката, с която Мира Добрева свали 4 кг. за 4 дни!

Advertisement:
Advertisement:

Мира Добрева е от онези красавици, които никога не са изпитвали нужда от смъкване на килограми. Годинките обаче и при нея са безпощадни, а като тв лице тя трябва да се грижи изрядно за своята външност.
 
Вместо да се занимава с диети обаче, винаги когато изпитва нужда от сваляне на килца, 42-годишната журналистка просто консумира за няколко днинапитка за отслабване и всичко си идва на мястото.
 
Този уникален еликсир не е някакво чудо, а напълно постижимо средство за вталяване.
 
Той може да бъде приготвен от всеки човек, защото главното му съдържание е само от домати.
Нужни са 6 кг. от този страхотен зеленчук. Всичките се измиват обилно. Всеки един домат се почиства от стъблото си и се нарязва на две. После всяка половина от домата минава през сокоизстисквачка. След това получената смес се слага да кипне, а когато това стане, се прецежда, за да се остранят семената и кожичките.
 
Следва внимателно поставяне на 4 суп. лъж. захар и 2 суп. лъж. сол. Сокът се сипва в стерилизирани буркани, капачката на които се затяга добре. Накрая се поставя на хладно място за половин денонощие.
 
Така се получава напитка за отслабване, с която се убиват скоростно килограми. За да бъде ефектът пълен, еликсирът трябва да бъде изпиван наведнъж, поне 30 мин. преди всяка закуска и всяка вечеря.
 
„Два пъти дневно консумация на този сок стигат за бързо отслабване. Напитката задвижва метаболизма и се случва така, че можеш да сваляш дори по килограм на ден.“ – споделя щастливата Мира Добрева.
 
Тв водещата на БНТ е пила от тази доматена течност само 4 дни, тъй като е нямала нужда от по-драстично отслабване. Сокът обаче може да се консумира без проблем колкото човек пожелае. Всичко зависи от волята и желанието му да подобри фигурата си.

Източник: mall359.com

Advertisement: