НА МАРЕШКИ МУ ПИСНА! ПРЕДИ 5 МИН ХВЪРЛИ УБИЙСТВЕНА БОМБА ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА! РАЗКРИ, ЧЕ Е

НА МАРЕШКИ МУ ПИСНА! ПРЕДИ 5 МИН ХВЪРЛИ УБИЙСТВЕНА БОМБА ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА! РАЗКРИ, ЧЕ Е

Бизнесменът Веселин Марешки разби лидера на БСП Корнелия Нинова, след като тотално не е съгласен, че тя може да говори за промяна. „Щяла да бъде новото лице на промяната! Ето това е върховна лъжа и популизъм. 27 години БСП говори едно и също“, обяви той пред Нова тв.

Марешки обясни, че партията му ще се казва „Воля“ и реално ще се преименува вече учредения от него Либерален алианс.

„Аз съм единственият реален прагматик, защото ще се появят много популисти. Не говоря за троловете. Аз съм си същият. Трябва да окрадем от картелите и да върнем парите на хората. Тази несправедливост е време да спре. Трябва да изхвърлим боклука, да извършим рефома. Затова трябва воля. Имаме я. Когато има проблем, се събираме и го решаваме. Хората не искат да им се решават проблемите след година, а сега, утре“, каза още той.

„Зад мен застават хора от различни сфери. Ние ще изпратим хора с екипи в парламента, които са подготвени. Имаме много хора – професори, учени. Има няколко дерибея в здравеопазването, които мачкат другите. Не говоря точно за министъра, а за хора по места, които са се самозабравили. Министърът не е, но той не става по принцип“, каза Марешки.

Източник: bradva.bg