ПРЕДИ МАЛКО ПЪРВАТА ДАМА ПОЛУЧИ СТРАННА СИНЯ КУТИЯ! ТОВА, КОЕТО ВИДЯ ВЪТРЕ ЩЕ ВИ РАЗБИЕ! /СНИМКА/

ПРЕДИ МАЛКО ПЪРВАТА ДАМА ПОЛУЧИ СТРАННА СИНЯ КУТИЯ! ТОВА, КОЕТО ВИДЯ ВЪТРЕ ЩЕ ВИ РАЗБИЕ! /СНИМКА/

Изненаданото лице на Мишел Обама, когато получи подарък от Мелания Тръмп, се превърна в хит в социалните медии.

Преди да се закълне като президент, Доналд Тръмп и съпругата му Мелания бяха посрещнати в Белия дом от семейство Обама. Новата първа дама на САЩ подари на Мишел синя кутия на бижутерийната фирма „Тифани“. 

Тоалетите на Мелания, Иванка и Мишел на клетвата

Очевидно обаче подаръкът е бил доста неочакван, защото г-жа Обама за зачуди какво да прави с него и изненадата й не остана скрита. Тя се огледа, но никой не се втурна да й помогне, нито имаше къде да го остави. Барак Обама спаси положението, като го взе и го предаде на някого вътре в Белия дом. 

Потребители в социалните мрежи веднага реагираха с колажи и остроумни коментари. В. „Ню Йорк таймс“ дори посвети „разследване“. Медията попита говорителя на „Тифани“ какво може да има в кутията. 

„Белият дом е патрон на „Тифани“ от времето на Ейбрахам Линкълн“, гласи краткият и лаконичен отговор на директора по корпоративни комуникации на фирмата. 

„Ню Йорк таймс“ пък публикува някои от предположенията в социалните медии. Сред тях е, че Мелания е написала бележка до Мишел „Вземи ме с теб“. Медията обеща да обнови статията, ако получи отговор на въпроса.

Източник: bradva.bg