ЛЕГЕНДАРЕН ПИЛОТ НА ЦРУ БЯГА ПРИ ПУТИН! ИЗПЯ СТРАШНАТА ТАЙНА ЗА 11 СЕПТЕМВРИ!

ЛЕГЕНДАРЕН ПИЛОТ НА ЦРУ БЯГА ПРИ ПУТИН! ИЗПЯ СТРАШНАТА ТАЙНА ЗА 11 СЕПТЕМВРИ!

Пилот ветеран от ЦРУ даде на Путин доказателствата – кулите близнаци не са били ударени от самолети!

Руският президент Владимир Путин винаги се е съмнявал в истинността на официалната версия за атентатите от 11 септември, 2001, но днес той разполага с конкретни доказателства, които изобличават великата лъжа, предава първо BRADVA.BG.

Джон Лиър е може би един от най опитните пилоти в света. Работил дълги години за ЦРУ и има зад гърба си стотици полети в различни точки на планетата. Дядо му Бил Лиър е основател на легендарната компания за частни самолети „Лиър Джет“ – може да се каже, че авиацията е в кръвта на Джон!

Опитният пилот лично е инспектирал и е разследвал десетки самолетни катастрофи. Той е запознат с всеки технически детайл и спецификация на машините.

Преди броени дни Лиър се е свързал с руския президент Владимир Путин и му е предоставил доказателства за това, че кулите близнаци и Пентагона не са ударени от пътнически самолети, предава WorldTruth.tv

Ето обобщение на неговите изводи:

Ако самолет се вреже в железобетонна конструкция, първото, което ще се случи е алуминиевите крила да се огънат. Изключено е мекият алуминий да пререже металните стоманените колони на небостъргача като нож масло – както ни показват по телевизията.

Това е запис след „удара“ на южната кула:

Според Лиър, ако зданието беше наистина ударено от пътнически самолет, крилата, както и голяма част от машината щяха да стърчат навън – тук от самолет няма и помен.

Не е възможно краят на крилото на самолет да пререже металните колони на сградата по този начин. Вижте какво се случва с крилото на самолет, когато в него се вреже обикновена птица:

Сградата се възстановява от себе си! Тук виждаме един от „Записите“ , който не показва експлозия при удара:

На някои от записите се вижда, как носът на самолета излиза от другата страна на сградата. Освен, че е физически невъзможно, на снимка направена от независим фотограф, въпросната дупка липсва! Вижда се как в прозорците има различни предмети в стаите. Тази част на сградата не е била пробита от самолет:

Стоманените колони на сградите са срязани с перфектен разрез! Според редица експерти по металургия е изключено алуминий да пререже стомана с плътност 8030кг/м3, а тук виждаме, че разреза е перфектен:

Според редица теории на конспирацията, т.нар. атентати са инсценировка!

Сградите са свалени с контролирана демолиция – експлозии в основите. Носещите колони са предварително срязани с машини. Самолетите, които видяхме по телевизията са специални ефекти!

Лиър е дал на Путин и копия от оригиналните дневници на контролните кули, където нито един от самолетите не фигурира.

Какво ще направи Владимир Путин с убийствените доказателства, остава да видим. В ръцете на руския президент те се превръщат в мощно оръжие!/BRADVA.BG

Източник: bradva.bg