РАЗОБЛИЧЕНИ: КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА! НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА

РАЗОБЛИЧЕНИ: КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА! НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА

Нашият свят винаги се е управлявал от злото. BRADVA.BG представя на своите читатели поредното доказателство за истинската същност на едни от най-влиятелните управници на планетата – кралското семейство на Великобритания.

От десетилетия циркулират теории, че членовете на кралската фамилия не са човешки същества, а клан от рептили, които освен, че водят света към война и разруха се отдават на чудовищни ритуали, в които блудстват, убиват и ядат невръстни деца. Според официално разследване жертвите им през царуването на Елизабет II са десетки хиляди.

Припомняме, че според теориите на конспирацията рептилите са зла раса, която властва в нашия свят от самото начало на цивилизацията.

ВСИЧКО ЗА ЗЛОВЕЩИТЕ РИТУАЛИ НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Оказва се обаче, че това не е нищо ново, и рептилския клан на Уиндзорите се отдава на своите черни практики от векове!

Това е портрет на една от родоначалничките на кралското семейство Елизабет I от 16-ти век. Въпреки, че художникът е анонимен, това остава един от най-известните и енигматични изображения на мистичната кралица.

Вижте чертите на лицето й – художникът е загатнал нейната същност. Но същинската изненада идва, когато се вгледаме в ръцете й! Тя държи нещо, което в последствие е било заличено и заменено с цветя.

Когато образът е сканиран и подсилен истината е пред очите ни:

„Девствената кралица“, както е известна Елизабет I държи в ръката си увита змия – влечуго, което в средновековието е било символа на лидера рептилите!

Това е безспорно доказателство, че кралица Елизабет I е била върховния жрец на рептилския клан, точно както е нейната наследница Елизабет II.

Но защо истината е заличена!? Кралското семейство, което държи Великобритания и света в желязната си хватка няма интерес масите да знаят истинската му същност. От началото на 20-ти век те заличават всякакви доказателства, като въпросния портрет.

С масовите медии и интернет обаче става все по-трудно да опазят черната си тайна и истината постепенно излиза наяве. /BRADVA.BG

Източник: bradva.bg