МИНУТИ СЛЕД КАТО КОБРАТА РАЗМАЗА ПИТЪР, САМИЯТ ПОЛУЧИ НАЙ-ЗДРАВИЯ НОКДАУН В ЖИВОТА СИ ОТ

МИНУТИ СЛЕД КАТО КОБРАТА РАЗМАЗА ПИТЪР, САМИЯТ ПОЛУЧИ НАЙ-ЗДРАВИЯ НОКДАУН В ЖИВОТА СИ ОТ

Кубрат Пулев получи трогателно обяснение от любимата си Андреа след снощната победа над Нигерийския кошмар Самуел Питър в София.

„Той работи по това да стане световен шампион. За мен той си е такъв – най-добрият в света! Аз не съм толкова навътре в бокса, но смятам, че той заслужава да стане световен шампион и ще стане!“, заяви емоционално едрогърдата фолк дива Андреа.

В първия си мач като професионалист пред българска публика, Кобрата победи Нигерийския кошмар, след като противникът му се отказа заради контузия в ръката. Андреа пък за първи път подкрепи любимия си, наблюдавайки всичко на живо, в непосредствена близост до ринга.

„Мисля, че е време да се промени традицията да не ходя на мачове. Спокойна съм, но отвътре ми трепери под лъжичката. Разбира се, че стисках палци, вълнувах се, но той през цялото време беше по-добрият, така че бях спокойна наистина“, коментира блондинката, която от години наред владее сърцето на боксовия шампион.

Андреа заяви, че е била много впечатлена от начина, по който българската публика е посрещнала Пулев, а силната подкрепа от трибуните отдава на искреността на Кобрата.

„Беше уникално. Истината е, че когато видях всички българи, които пееха и подкрепяха… Аз съм била на други боксови мачове, на други боксьори, виждала съм публика на големи спортисти и не са толкова истински, не са толкова емоционални. Като че ли всяко нещо ни докосва и ние показваме вълнението си и това ни прави уникални. Кубрат е искрен и хората го чувстват това. Не можеш да излъжеш публиката, пише Пик. Тя разпознава истинските хора, разпознава, когато говориш от сърце и това е причината да мисля, че те го обичат“, заяви чалга звездата.

Източник: bradva.bg