Топ гледачката на българските политици разкрива: Пияна депутатка идва при мен два пъти, влюбена до уши! Тя е

Топ гледачката на българските политици разкрива: Пияна депутатка идва при мен два пъти, влюбена до уши! Тя е

снимка: Тодорка Николова, в.“Шоу“

Стоянка Митева е известен екстрасенс от Димитровград. Силата й е в поставянето на диагноза при различни заболявания, търсят я най-различни хора – от наркомани до политици.

* * *

– От какво се интересуват политиците, които идват при теб?

– С алчността си за пари политиците станаха зависими като наркоманите и като алкохолиците. Аз не мога да вляза в главите на тези големи чорбаджии. Те са толкова оядени, че вече нищо не става от тях. Тази година най-напред ще избираме евродепутати. Пак ще са едни и същи. Още три правителства няма да си изкарат мандата и ще се сменят и чак тогава ще дойде един момент, когато ще се явят по-чисти хора. На народа вече му писна; никой не го извежда по правилния път.

80% от тези стари лъвове трябва да се сменят с млад кадър, с млад народ

С едни и същи хора няма оправия. В следващото ще бъдат ГЕРБ и БСП, но трябва да си изчистят къщичките. Усещам единствено положителна енергия около Янаки Стоилов, който трябва да поведе партията. По-трезво мислещите ще бъдат при Татяна Дончева.

– Какво ще стане с националистите?

– Волен се чувства изморен, психически изтощен. Грешката му е, че събра около себе си момчета, които нямат нито образованието, нито ценза, нито културата, нито възпитанието.

Тръгна малко като на мач…

Волен трябваше да си сложи при него хора – истински историци, политици-мозъци. От това са проблемите.

– Не виждаш ли поне един светъл лъч?

– Виждам разочарование в народа. АБВ-генералите сега ще си подадат главите… А къде бяха, когато се унищожи армията? Къде е ген. Колев, дето се разписа за Змейово, което създаде толкова много проблеми на Стара Загора? Пратиха го посланик. Сега пак опряхме до генералите.
Вътрешният ми глас вече моли:

хайде бе, хора, обединете се по някакъв принцип

от всички партии дали за нов закон или за нова конституция, че да се появят нови читави хора.

– Какво ще стане с българската земя?

– ДПС има интерес тук в нашия район земите да бъдат изкупени от турците.

– България ще надмогне ли тази криза?

– Моето желание е много голямо да не виждам гладни хора. Защо не става? Кого да упрекна. Бойко Борисов не знаеше ли кои хора вкарва в парламента? Много добре знаеше. И точно тези хора разбиха ГЕРБ. Ами БСП?

Пияна депутатка идва при мен три пъти. Влюбена

С тези купени дипломи акъл дават. На учените от БАН, откъдето излизат мозъците, пари не им дават.

– За сериозен съвет за обществена полза търсят ли те властниците?

– Аз не казвам, че съм единственият човек в България, който има някакво „свързване“ някъде. Кой се интересува от тези хора, че да бъдат поканени, че да извлекат от тях нещо за доброто на народа.
Толкова ли беше трудно да ни проверят възможностите. Нека да помагаме.

Ама не да ми искат сега данък 7000 лв.

Така са го решили в парламента: екстрасенси, гадатели – 7000 лв. Аз на кого плащам този данък и за какво? Виж, от хазарта ще плащат 4%.
Аз тази дарба съм я получила след операция в главата, след тежък мозъчен кръвоизлив. На мен свещи, кандила, кафета, карти не ми трябват. Щом мога нещо да го кажа, ще го кажа, независимо къде съм. Готова съм да седна при доктори и ако се окаже, че това не е така, затварям моите порти и няма да пусна никого.

Усещам земетресенията 4-5 часа по-рано

Какво от това, че съм се обаждала няколко пъти? Те те вземат на майтап.

– Кажи още за дарбата си?

– Как го усещам – не знам. В Русия има такъв център, където се изучават тези неща. Тук – нищо. Пуснати сме на свобода…

А първата си дарба усетих като енергия на гроба на леля Ванга

На 11 август помолих сина ми да ни закара на Рупите на панихидата на леля Ванга. Още като наближих гроба, изпаднах в някакъв транс. Чувствах, че тялото ми лети и се връща. Споделих го с доц. Гергелчев, който ме оперира и ходех всеки месец на преглед при него. Така попаднах при проф. Връбка Орбецова, която се занимава с паранормалните. „Жена, казва ми тя, ти си много странна личност, обаче голяма дарба имаш“. Прати ме при един Игнат Игнатов да ме изследва. Вкараха ме в една голяма зала

нанизаха ме отвсякъде с кабели

Луди като мен – много в залата. Един час държим шише с вода. Влиза един професор, дойде моят ред, и ми вика: „Жената от Димитровград – светнало трето око. (Изтръпнах: Пак ли операция!) Можеш да прилагаш лечение“.

– В които области си най-добра?

– Най-добра съм в психическите натоварвания, депресиите. Тези наркоманчета, като ме надушиха, започнаха да ги водят.

С много наркомани съм се срещала

Но първо те трябва да имат воля самите да се оправят. Аз мога да ги успокоя временно за пет-десет дни. Наркотиците влияят на психиката. Приспивам ги. Спят и получават много голямо облекчение. Основното е да помагам за здравето на хората. Диагностицирам болести…
Искам да кажа на този народ

да вярва в себе си, но и да търси грешките си

Да опита да върви напред. Времето сега е на психолозите. Няма ги. Народът е болен, психясъл е. Тази беднотия дотам го докара. Защо допуснахме това? Политиците нанесоха огромна мъка на народа, който изгуби надежда, че ще ни бъде.
източник: НБП, Донка ЙОТОВА

Източник: bradva.bg