Фики призна за връзката си с Преслава! (Вижте разкритията му)

Преслава е любимата на Фики, вижте как певецът се издаде

Преслава е жената до Фики Стораро-младши. Сам той призна за връзката им. В интервю за една от телевизиите след представянето на дебютния му албум синът на Тони Стораро проговори за изгората на живота си.

Преслава и Фики

Advertisement:

Преслава и Фики

Фики разкри, че има любима жена до себе си. Близки с нея са вече от две години. Но не иска да споменава името й. Защото жената, която го е пленила е много популярна и известна личност. Изпълнителят на „Издислав” с усмивка призна, че съвсем скоро всички ще разберат коя е тя. За младия Стораро любовта е неговата музика, семейство и приятели. Според техните традиции фамилията стои на първо място.

Advertisement:

Ромски славей спомена, че новият му албум е посветен на любимата му именно по тази причина. Тя му е много мила на сърцето. Затова крие коя е и не иска да я намесва в хейта. Който изригна срещу него заради „недоносения” му английски.

За критиците си Фики поясни, че нескопосания му английски  се дължал на вкараните орнаментики. Което било съвсем ново нещо. Но хората не харесвали нововъведенията, твърди младия певец.

Иначе английския го разбирал. Знаел за какво се пее в текста. Но никога не бил се хвалил, че го говори добре. На шега Фики сподели, че се допитал до Николай Бареков за песента си. А и следващ свой проект пак ще се поучи от английския на евродепутата, предават от новинарската агенция blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement: