Ирина Тенчева опули Гала: Аз съм достойна, не ми пука какво дрънка Миглена! (виж изцепките й в студиото)

Ирина Тенчева опули Гала: Аз съм достойна, не ми пука какво дрънка Миглена! (виж изцепките й в студиото) 3.67 (73.33%) 3 votes

Advertisement:
Advertisement:

Ирина Тенчева направо потресе зрителите на предаването „На кафе“!

Съпругата на Иван Христов – Ирина Тенчева буквално опули не само зрителите на предаването „На кафе“, но и водещата му Гала, както и коментаторите. С поведението си Ирина даде да се разбере, че смята себе си за права и пет пари не дава за съвети и чужди мнения.

Тя дори си позволи да скочи от бяс и да изригне срещу клюките в таблоидите, свързани с това какъв размер хонорар е получила от Вип Брадър и как живеят двамата с Иван Христов. Теми, съвсем нормални, предвид факта, че се стремиш да бъдеш известен или така наречена „звЕзда“.

Advertisement:
Advertisement:

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева пак се провъзгласи за супер мама и достоен човек

„Ама как е възможно да пишат колко пари имаме, колко пари харчим и как живеем. Те не ни познават дори и не са ни виждали банковите сметки. Това е недопустимо, просто не мога да го проумея“, разпени се възмутената Ирина Тенчева.

Колкото до най-болезнената за нея тема – загубата й от Миглена Ангелова и меко казано лошите им отношения, тя за пореден път продължи да настоява, че е права. Тенчева се обяви за човек с достойно поведение, морал и ценности. Така че изобщо не я вълнували бръщолевенията на някоя си Ангелова.

Която освен това не познавала добре – нито преди, нито по време, нито след Вип Брадър. Ирина не пропусна да похвали сама себе си като майка. Като разказа как постоянно пуска чужди деца в дома си – приятелчета на нейните.

И как никога не им налагала какво да правят, какво хоби да имат. Абе, изобщо пълна демокрация. Твърдение, с което Жени Калканджиева не се съгласи. И клъвна Ирина Тенчева за това, че е човек, който винаги умира да налага себе си и мнението си на околните.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: