След седмици мълчание: Ирина Тенчева избухна в мрежата, шокира всички! (още подробности)

След седмици мълчание: Ирина Тенчева избухна в мрежата, шокира всички! (още подробности) 4.5 (90%) 6 votes

Ирина Тенчева се беше покрила яко след края на Вип Брадър!

След като излезе от Къщата на Вип Брадър, половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева сякаш изчезна от лицето на земята. Тя буквално се скри от всички като седмици наред не беше написала и една дума на страницата си във Фейсбук. Нещо, което никога преди не беше правила.

За социално и медийно активен човек като Ирина Тенчева това беше напълно алогично и неразбираемо. Единственото обяснение, което си дадоха феновете и познатите е, че Ирина е борела шока си от неистовата омраза на зрителите, която я заля като лавина.

Ирина Тенчева

Advertisement:

Ирина Тенчева опита да обясни липсата си, но малцина й повярваха

Припомняме, че любимата на Иван Христов беше най-обиждания и антипатичен участник за хиляди зрители във Вип Брадър, а причините за това си остават малко неясни. „Тръгна й името“, както се казва.

Advertisement:

Е, явно шокът от прочетеното по неин адрес вече е поотминал и Ирина Тенчева реши да се завърне на сцената. Снощи тя публикува първия си статус с обяснение, на което обаче малцина хванаха вяра.

Ирина Тенчева даде да се разбере, че в шоуто е отвикнала от телевизия и компютри, затова и не искала да се връща към тях, а отделила цялото си време на семейството, съпруга и децата си. Те толкова се радвали един на друг и им било така хубаво заедно, че за нищо на света не искала да се лиши и от минута от това блаженство, заради интернет.

Освен това Ирина посещавала много социални мероприятия като една сватба, цели три музикални събития и няколко представяния на нови книги. Което също отнемало, но и запълвало ползотворно времето й.

„Да де, нали все трябва да каже нещо, за да обясни защо се скри като мишка от всички. Не вярваме на тези думи. По-скоро е прочела какво мислят хората за нея, видяла е, че може да омагьосва само собствения си мъж, но не и останалите и от това я е заболяло. Направо се е пръснала от яд“, коментират недоверчиви потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: