БУМ! Шефът на Европа САМ ПРИЗНА! Ето кои са ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА! /Видео/

БУМ! Шефът на Европа САМ ПРИЗНА! Ето кои са ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА! /Видео/

Това е наистина изумително! Истината за Европейския съюз беше разкрита пред цял свят от самия председател на Европейската комисия, непосредствено след катастрофалния за съюза вот във Великобритания!

Нито една световна медия не обърна внимание на това ясно разкритие.

Официалният протокол от речта беше моментално променен. BRADVA.BG първа ще разкрие на своите читатели думите, от които на много хора им се изправиха косите!

Речта на Юнкер е от 28 юни пред европарламента в Брюксел. Ето думите на председателя на Европейската комисия:

Трябва да е ясно, че тези, които ни следят от далеч са много притеснени! Аз се срещнах и чух и слушах няколко от лидерите от други планети, които са много притеснени за пътя, който е поел Европейският съюз. Нужно е успокоение и за Европейците и за тези, които ни наблюдават… от по-далеч.

Ето и видеото от речта на Юнкер! Обърнете внимание на физиономиите на хората около него, включително и на Фараж! В ШОК СА:

Това не е грешка на езика! Юнкер не направи дори и малък опит да се коригира. Той е уверен в думите си. Ето ги и на френски език, убедете се сами с Google translate, ако не владеете езика:

“Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin sont très inquiets. J’ai vu et entendu et écouté plusieurs des dirigeants d’autres planètes qui sont très inquiets puisqu’ils s’interrogent sur la voie que l’union européenne va poursuivre. Et donc, if faut rassurer, et les européens, et ceux qui nous observent de plus… loin.”

В официалния протокол от парламента думите „лидери от други планети“ бяха моментално премахнати, което изцяло променя смисъла на твърдението.

Историческите думи на Юнкер подклаждат една от най-популярните и доста добре подплатени конспиративни теории – тази, че светът се контролира от извънземни цивилизации, а световните лидери са назначени наместници, които изпълняват волята на „чуждите господари“.

Според алтернативни изследовател, това е истинската структура на властта от най-дълбока древност.

Още древните шумерски текстове цитират как хората са продукт на генетичен експеримент на развита извънземна раса, и те са създадени с една единствена цел – да работят и да изпълняват волята на своите извънземни господари.

Още по-смела теория гласи, че световните лидери, които управляват света всъщност са хибридни същества!

Дали наистина Европа, както и света наистина се управляват от извънземни!? Ако е така решението за Брекзит наистина им е объркало плановете – Юнкер го каза в прав текст./BRADVA.BG

Източник: bradva.bg